Al doilea volum din trilogia „Istoria ROCKului românesc”, lansare la Alba Iulia, în 25 februarie

Adăugat la Divertisment, Știri

Duminică seara, 25 februarie, de la 17:00, la Framm’s (Str. Păcii nr. 13) va avea loc lansarea celui de-al doilea volum din trilogia „Istoria ROCKului românesc”, de Nelu Stratone, „Rock în timpuri noi”. 

Gazdele serii vor fi coordonatorii proiectului „Istoria ROCKului românesc”, Radu Toderaș împreună cu scriitorul și editorul Andrei Ruse.

Citește și Armin van Buuren revine la Cluj! Organizatorii UNTOLD au anunțat primele nume ca vor urca pe scena festivalului de muzică, din acest an

„Rock în timpuri noi” continuă povestea rockului românesc de la momentul Revoluției din 1989 până în anul 2000. La fel ca în primul volum, „Rock sub seceră și ciocan”, sunt tratate și mișcările sociale importante ale acestei perioade (revoluția, eroii ei „rock”, apoi mineriadele și continua tranziție), dar cel mai important, formațiile și curentele noi și, mai ales, evoluția lor în noul context al libertății de această dată, în care lipsa de interes a publicului pentru rock și de multe ori chiar a fondurilor necesare pentru susținerea unei trupe de calibru nu au reprezentat fundamentul atât de mult visat după ’89.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii