Agentul guvernamental Răzvan Horațiu Mihai, la Alba Iulia : România este una dintre puținele țări care nu are nici o condamnare la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Adăugat la Știri

România este una dintre puținele țări care nu are nici o condamnare la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, a declarat la Alba Iulia subsecretarul de stat, Răzvan Horațiu Mihai, agent guvernamental la curtea de justiție europeană.

20151015_124823”Noi până la ora actuală, din 2007 începând, nu avem nici o condamnare la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru încălcarea legislației europene. Deci nu avem nici o condamnare. Cauze pendinte am mai avut nici una nu s-a transormat într-o condamnare. La ora actuală în schimb avem trei cauze pendinte, avem cauza iazului de la Moldomin, sunt o serie de aspecte care ni se impută legate de acest iaz, avem alte două cauze pentru netranspunerea legislației europene în timp util, e vorba de două cauze legate de problematica generală a deșeurilor, cu privire la vehiculele scoase din uz și la deșeurile din ambalajele. De fapt ce vreau eu să subliniez e faptul că suntem una dintre foarte puținele țări fără condamnări. Și în general în materie de mediu sunt foarte multe care au condamnări. De ce? Pentru că investițiile în mediu costă și mediul nu se împacă cu economia.”
Insert Răzvan Horațiu Mihai – condamnări
Horatiu Razvan Radu a participat joi, la Alba Iulia, la cea de-a VIII-a Conferință națională EuRoQuod – Rețeaua națională a judecătorilor coordonatori în materia dreptului Uniunii Europene.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.