Acţiune cu efective mărite, pentru siguranţa locuitorilor din Alba Iulia: Peste 170 de conducători auto testaţi

Adăugat la Știri

politie3 autori de infracţiuni au fost identificaţi şi peste 170 de conducători auto au fost testaţi de poliţiştii din Alba Iulia, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite desfășurată pe raza municipiului, la sfârșitul săptămânii trecute.

În perioada 11-13.11.2016, pe raza Municipiului Alba Iulia şi a secţiilor de politie arondate, a avut loc o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate, în principal, consumului de alcool precum şi prevenirea si combaterea infracţiunilor contra patrimoniului.

Citește și Femeie din Sântimbru, căutată de autorităţile judiciare germane pentru infracţiuni contra patrimoniului şi fals: Poliţiştii din Alba au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele acesteia

În cadrul acţiunii au fost controlate 182 de autovehicule şi au fost testaţi cu aparatul etilotest, 179 de conducători auto. Au fost constatate 29 de abateri contravenţionale, majoritatea de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 5.650 lei.

Totodată, au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, fapte sesizate poliţiei în noiembrie 2015 şi octombrie 2016.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii