Acţiune cu efective mărite a polițiștilor din Alba Iulia, la finele săptămânii trecute :128 de sancţiuni aplicate

Adăugat la Știri

La sfârşitul săptămânii trecute, 38 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au acţionat pe raza municipiului, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare. Au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, constatată o infracţiune şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

În zilele 19 şi 20 mai a c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop creşterea siguranţei publice,  prevenirea  şi combaterea infracțiunilor şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

La acţiune au participat 38 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi poliţie rutieră care au constatat 128 de abateri contravenţionale, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 31.950 lei, o infracţiune la regimul rutier şi au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 105 au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 3 pentru consum de alcool, 19 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, iar restul la alte acte normative.

A fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii