3 remize și o victorie pentru echipele din Alba în cea de-a 7-a etapă a Ligii a 3-a

Adăugat la Sport

La finalul săptămânii trecute, Liga a 3-a a programat cea de-a 7-a etapă a turului de campionat. A fost o etapă modestă pentru trupele din județul Alba, care au reușit 3 remize și o victorie.

Vineri, CS Ocna Mureș a câștigat primul punct di nacest sezon, unul prețios, în deplasare la CSM Lugoj. S-a terminat 1-1, golul ocnamureșenilor fiind marcat de Alin Gherman, la debutul lui Mihai Manea pe bancă.

Unirea Alba Iulia a remizat acasă cu FC Avrig, scor 1-1, după un joc modest. Golul „alb-negrilor” a fost marcat de Răzvan Ivan, iar egalarea s-a produs pe finalul partidei.

Tot remiză s-a contabilizat și la duelul dintre Metalurgistul Cugir și CSM Școlar Reșița. Duelul s-a terminat cu scorul de 2-2, golurile formației conduse de Călin Moldovan fiind marcate de Tudor Șaucă și Victor Dican.

Singura victorie a județului din această etapă a fost reușită de Industria Galda, care s-a impus pe teren propriu cu Cetate Deva, scor 1-0. Singura reușită a Industriei a fost punctată de Rareș Moga, în repriza secundă, gol care a adus a 2-a victorie a echipei pregătite de Paul Ciucă.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii