250 de lei pe lună fiecărui elev din învăţământul profesional: Colegii din Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Cugir și Blaj oferă elevilor din județ perspectiva unei meserii

Adăugat la Știri

scoala-profesionalaSprijinul lunar acordat elevilor care frecventează învăţământul profesional a fost majorat la 250 de lei. De bursa de 250 de lei vor beneficia elevii care se află acum în anul I, II sau III din învăţământul profesional. Până acum, valoarea bursei era de 200 de lei.

Pentru a intra în posesia acestor bani, doritorul trebuie să depună o cerere, la unitatea de învăţământ la care este înscris, în perioada 15-25 decembrie. Cele mai căutate domenii de pregătire în învățământul profesional ale elevilor din Alba sunt mecanică, turism și alimentație, industrie textilă și pielărie, construcții, instalații și lucrări publice.

Printre școlile din județul nostru care le oferă tinerilor perspectiva unei meserii se numără Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, Liceul Tehnologic din Sebeș, Liceul Tehnic Aiud, Colegiul „Ion. D Lăzărescu” din Cugir , Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” și Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii