Rămâi conectat

Știri

Indicii că vei putea deveni un om de succes

Publicat

în

Oamenii de succes sunt încrezători, tenace, punctuali și de cuvânt. Află de pe www.radiounirea.ro ce calități ai și dacă poți deveni unul dintre ei .

Oamenii privesc cu fascinație persoanele de succes, dar cele care sunt cel mai respectate sunt cele care au pornit de jos și s-au bazat pe propriile puteri pentru a ajunge acolo unde sunt. Unele dintre aceste persoane nu și-au conștientizat potențialul și ambiția și nici nu le-a păsat prea mult de acest aspect – pur și simplu au muncit din greu.Cum știi că ai trăsăturile și abilitățile unei persoane de succes? Lifehack.org a făcut o listă de calități care te pot recomanda pentru o carieră de succes, dar de care poate nu ești conștient.

1.Ești punctual și îți ții promisiunile. Este dificil să găsești o persoană care se ține de cuvânt de fiecare dată și care nu întârzie niciodată la întâlniri. Astfel de persoane sunt privite cu considerație, atât în lumea afacerilor, cât și printre prieteni.
2. Nu ți-e teamă să te exprimi. Mulți oameni nu se simt confortabili să-și exprime sentimentele în public, deoarece consideră că acest lucru îi face vulnerabili. Însă, dacă ne uităm la unii dintre cei mai de succes artiști contemporani, putem observa că acestora nu le-a fost teamă să-și urmeze viziunile și să-și exprime eul creativ prin munca lor. Nici antreprenorii miliardari nu fac excepție de la această regulă. De regulă, ei nu se feresc să-și expună gândurile și sentimentele, chiar dacă sunt împotriva curentului.
3. Nu aștepți ca alții să facă lucrurile în locul tău. Există persoane care nu se pot organiza, așa că așteaptă ca cei din jur să le rezolve problemele. Aceștia apelează la familie, prieteni și colegi mai tot timpul și se plâng mereu de problemele care îi împiedică să-și atingă țelurile în viață. Pe de altă parte, oamenii de succes își iau viața în propriile mâini și își asumă responsabilitatea acțiunilor lor.
4. Ești organizat. Indiferent că este vorba de foldere, agende, tabele, liste sau o grămadă de hârtii aruncate pe birou, oamenii organizați găsesc mereu lucrul sau informația de care au nevoie foarte repede. Nu contează stilul de organizare, ci eficiența lui.
5. Ai mereu dorința de a te dezvolta. Nu toată lumea este ambițioasă. Unii sunt reținuți din cauza temerilor cu care nu se pot confrunta, iar alții nu sunt destul de creativi. Unii sunt leneși, iar alții se mulțumesc cu puțin. Însă există și persoane care au dorința constantă de a învăța alte lucruri și a deprinde abilități noi. Acestea sunt cele care se îmbunătățesc mereu și astfel ajung să aibă succes mai devreme sau mai târziu.
6. Nu ți-e jenă să ceri sfatul. Există acel clișeu cu bărbații care nu vor să ceară indicații atunci când se rătăcesc, din cauza orgoliului. Însă la baza lui stă un adevăr. Mulți oameni se tem să ceară ajutorul pentru a nu părea vulnerabili, însă oamenii de succes își depășesc această fobie. Ei sunt cei care nu se jenează să recunoască că au nevoie de un sfat sau de o informație.
7. Ești asertiv și încrezător. Poate nu ți se pare mare lucru că ai o atitudine pozitivă în viață sau că ești mulțumit de situația ta actuală, însă încrederea în propria persoană este mare lucru. Pentru a rămâne motivat și concentrat pe țelurile tale trebuie să fii asertiv și să iei atitudine. Acest lucru îți va ridica moralul și te va ajuta să-ți atingi scopurile.
8. Privești eșecul drept o lecție de viață. Problema multor oameni este că renunță foarte ușor. Cu siguranță, oamenii eșuează de multe ori atunci când încearcă lucruri noi, însă oameniii de succes trag învățăminte din aceste întâmplări și nu se lasă demoralizați. Cei care trag concluzii folositoare din fiecare greșeală sunt cei care ajung departe în viață.
9. Rămâi calm în situații stresante. Ai avut vreodată impresia că oamenii se ambalează destul de mult pentru lucruri minore? Ți se pare greu de înțeles că cei din jur se enervează ușor și iau lucrurile la modul personal? Atunci însemană că ești o persoană care reușește să se stăpânească în situațiile mai delicate și care poate lua o decizii raționale.
10. Ai grijă de cei din jur. Printre caracteristicile de bază ale unui lider se numără încrederea și tenacitatea, dar oamenii uită de cea mai importantă trăsătură a unui om de succes: empatia. Un lider eficient este o persoană care se îngrijește de nevoile grupului, pentru a se asigura că fiecare primește lucrurile de care are nevoie pentru a se simți în siguranță și mulțumit. E nevoie de compromisuri, de abilități de comunicare, de gândire rapidă și de decizii riscante, dar un lider va încerca întotdeauna să-i facă pe cei din jur fericiți. Dacă te gândești doar la tine, nu vei ajunge prea departe sau vei cădea la scurt timp după ce ai avut succes.

Sursa:click.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Publicitate

Știri

Peste 24 milioane de lei investiţi în acest an pentru modernizarea rețelei de gaz din judeţul Alba

Publicat

în

În acest an, este 24 milioane de lei investiţi pentru modernizarea rețelei de gaz din judeţul Alba

Un număr de 17 proiecte de investiții în valoare totală de circa 24 milioane de lei, adică aproximativ 4,8 milioane de euro, sunt planificate pentru acest an în județul Alba, anunţă Delgaz Grid.

Lucrările vizează modernizarea rețelei de distribuție pe o lungime de circa 46 de kilometri în opt localități din județ. În urma investițiilor, conform companiei, alimentarea cu gaze naturale a locuitorilor se va îmbunătăți, fiind asigurată continuitatea și siguranța în exploatare a rețelei de distribuție.

Cele mai importante proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Alba Iulia, Aiud, Mirăslău, Cisteiu de Mureș și Blaj.

Anul trecut, în județul Alba au fost realizate 10 proiecte de investiții, prin care s-au înlocuit 16 kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 30 dekilometri pentru racordarea de noi consumatori. Cea mai mare parte a rețelei de gaz, circa 8 kilometri, a fost înlocuită la Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Reducere a impozitelor locale pentru donatori de sânge: Alba Iulia, gata să aplice măsura

Publicat

în

Alba Iulia, gata să aplice măsura reducerii impozitelor locale pentru donatorii de sânge

Alba Iulia va fi printre primele municipii din România unde se aprobă reducerea de 10% la impozitul pe clădiri și terenuri, pentru donatorii de sânge și persoanele cu dizabilități, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre de consiliu local este gata, va rămâne în dezbatere publică vreme de 30 de zile, iar ulterior va deveni o realitate.

Prin noua lege, promulgată recent, consiliile locale pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic. Reducerea, care va fi aplicată începând cu anul viitor, se va cumula cu bonificația de 10%, acordată deja celor care achită anticipat impozitul datorat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba