Rămâi conectat

Sport

Start cu victorie în campionat pentru Volei Alba Blaj

Publicat

în

Start cu victorie în campionat pentru Volei Alba Blaj

Campioana în exercițiu Volei Alba Blaj a început cu o victorie ediția 2023-2024 a Diviziei A1 la volei feminin.

Primul meci a avut loc pe teren propriu, în „Alba Blaj” Arena, adversara fiind CSM București Volei.

Echipa din Blaj s-a impus cu 3-1.

Scorul pe seturi a fost 25-27, 25-16, 25-21, 25-21.

sursa: facebook Volei Alba Blaj


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CSM Unirea Alba Iulia U19, meci în sferturile de finală

Publicat

în

Meci în sferturile de finală pentru CSM Unirea Alba Iulia U19

CSM Unirea Alba Iulia U19 este înaintea meciului eliminatoriu din sferturile de finală ale campionatului național.
Vorbim de partida de pe teren propriu cu CSM Reșița U19.
Acest meci se va disputa vineri 10 mai, de la ora 12.00, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia, fiind condus la centru de arbitrul Victor Hurducaș din Iclod, județul Cluj.
foto: facebook CSM Unirea Alba Iulia FanPage

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CS Unirea Alba Iulia, 50 de ani de la înființare

Publicat

în

50 de ani de la înființarea CS Unirea Alba Iulia

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a aniversat, marți 7 mai, împlinirea a 50 de ani de la înființare, printr-un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției, respectiv directorul Corneliu Mureșan, și-a exprimat recunoștința față de foștii sportivi, antrenori, conducători și angajați, respectiv față de cei care, în prezent, duc tradiția clubului mai departe.
„Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba.
La evenimentul aniversar, ne-am bucurat de prezența a peste 150 de sportivi și antrenori, care au făcut sau fac cinste județului prin performanțele lor. O parte dintre aceștia reprezintă modele pentru generațiile viitoare. Mulțumesc pentru prezență vicepreședintelui Agenției Naționale pentru Sport, Thomas Răzvan Moldovan, care a remarcat evoluția bună a clubului, dar și vicepreședintelui Comisiei pentru Sport din Parlamentul European, Victor Negrescu, care a prezentat programele de finanțare destinate sportului de performanță. Pentru aprofundarea acestui subiect, va fi organizată o vizită de lucru la Bruxelles cu o delegație din cadrul clubului.
În spatele fiecărui succes sportiv stau multe sacrificii, nenumărate ore de muncă și renunțări. Mulțumesc fiecărui sportiv, antrenor și angajat al CS Unirea Alba Iulia care a muncit pentru a scrie această frumoasă carte, de 50 de ani. Peste 7.000 de medalii au fost obținute și peste 10.000 de tineri s-au format aici, nu doar ca sportivi, ci și ca oameni. Sportul formează adevărate caractere. Mulțumesc foștilor directori ai clubului, prezenți la eveniment: Nicolae Nistor, Marius Anghel, Liviu Coacăză și Daniela Moșneag, dar și celorlalți foști conducători.
Sunt convins că performanța pe care am realizat-o, alături de echipa CS Unirea Alba Iulia, se poate transpune și în administrația județeană, cu aceeași bună credință și folosind aceleași principii solide. Vreau o sală polivalentă în Alba Iulia, un stadion modern, proiecte serioase în domeniul sportiv. Vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!”, a transmis Corneliu Mureșan.
Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut, de-a lungul anilor, cele mai mari performanțe sportive, atât pe plan național, cât și pe plan internațional, dintre cluburile sportive din județul Alba. Sportivii CS Unirea Alba Iulia s-au impus categoric la competiții naționale și au obținut rezultate foarte bune la întrecerile europene și mondiale, având reprezentați la cea mai prestigioasă competiție – Jocurile Olimpice. Astfel, prin rezultatele obținute, sportivii CS Unirea Alba Iulia au devenit ambasadori ai județului Alba.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Voleibalistul blăjean Tudor Balu, campion cu nou-promovata Corona Brașov

Publicat

în

Voleibalistul blăjean Tudor Balu, campion cu nou-promovata Corona Brașov

Rezultat fantastic pentru Tudor Balu, voleibalist din Blaj, care a devenit campion național cu nou-promovata Corona Brașov.

O performanță remarcabilă care va intra în istoria sportivă a Brașovului. Nou-promovata Corona Brașov a câștigat primul titlu național, după 3-1 cu Arcada Galați, campioana ultimilor 5 ani, care însă a predat ștafeta. Corona Brașov, o echipă înființată în urmă cu doi ani, a realizat cea mai mare surpriză din istoria voleiului autohton.

Tudor Balu (a împlinit 20 de ani în 1 mai), este considerat unul dintre cei mai promițători ridicători din țară, iar în ultimele două campionate a evoluat la Corona Brașov, după ce a cunoscut botezul primei scene la SCM Zalău. Ridicătorul din „Mica Romă” a fost convocat la reprezentativa de seniori a României, pentru stagiul de pregătire centralizată în vederea meciurilor din grupă din cadrul Golden League (perioada 17 mai – 1 iunie)

Formația pregătită de Laurențiu Lică a scris istorie, antrenorul câștigând campionatul la primul său sezon pe banca tehnică. Corona Brașov este primul club din voleiul autohton care cucerește titlul din postura de nou promovată! â

În acest sezon, voleiul din România are două campioane în premieră, CSO Voluntari, la feminin, după o finală cu Volei Alba Blaj, și Corona Brașov.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba