Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, la Livezile, Cupa Cireșelor la fotbal, eveniment sportiv important pentru comunitate

Publicat

în

Sâmbătă 25 iunie, zi cu fotbal și suprize la Livezile

Sâmbătă 25 iunie, comuna Livezile va fi gazda unui eveniment sportiv de suflet: Cupa Cireșelor la fotbal.

Ediția a treia a îndrăgitei competiții reunește 6 echipe, repartizate în două grupe. Meciurile vor debuta la ora 10.00, pe terenul sintetic din curtea școlii din comuna “cireșarilor”.

Ziua va fi una extrem de atractivă din toate punctele de vedere, dorindu-se a fi o “serbare câmpenească” în condițiile în care cei mici vor avea la îndemână un tobogan gonflabil amplasat în zonă, iar seara va fi dedicată concertelor oferite de Melodis Aiud și Doina Aiudului.

De la ora 16.00 este prevăzută o partidă între selecționata primarilor din Alba și echipa “prietenilor lui Horațiu Han”, al cărei căpitan de echipă va fi Ioan Bogdan, părintele protopop din Aiud.

Cupa Cireșelor este organizată de Primăria Comunei Livezile și Consiliul Local Livezile, premiile constând în cupe, medalii și diplome. Arbitrajul va fi asigurat de Răzvan Orlea și Claudiu Coltor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Calificare la turneul final pentru cadetele de la Volei Alba Blaj

Publicat

în

Cadetele de la Volei Alba Blaj, calificare la turneul final

În primul an de existență a echipei, Volei Alba Blaj U17 reușește să-și îndeplinească obiectivul: calificarea la turneul final, între primele 6 echipe de cadete din țară.

În turneul semifinal pe care l-a găzduit în „Alba Blaj Arena”, Volei Alba Blaj U17 a câștigat în minimum de seturi toate partidele, cu Bravol Brașov, HV Junior Iași și CSV Craiova.

Componența Volei Alba Blaj U17, în ordinea numerelor de pe tricouri: 1. Amira Săbăduș (libero), 2. Anastasia Gruiescu, 4. Anastasia Fekete (libero și căpitan), 5. Larisa Rusu, 6. Lara Ștefănescu, 7. Denisa Coman, 8. Claudia Bocăniciu, 9. Antonia Oltean, 10. Simina Spătăcean, 11. Iulia Mărginean, 12. Mara Mihu, 13. Daria Ocenic, 14. Ana Pop, 20 Brianna Barna. Antrenor: Aleksandar Milović.

Efectivul este format din jucătoare localnice, excepțiile numindu-se Daria Ocenic (Sibiu) și Claudia Bocăniciu (Alba Iulia).

sursa: facebook Volei Alba Blaj, Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSU Alba Iulia, o nouă înfrângere în play-off: Despărțire de antrenorul Bruno Vienescu

Publicat

în

CSU Alba Iulia, despărțire de antrenorul Bruno Vienescu după o nouă înfrângere în play-off

CS Universitar din Alba Iulia a suferit o nouă înfrângere, a patra consecutivă, 0-1, la Sebeș, la Baza Sportivă „Pielarul”, cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud, în play-off-ul seriei a noua a ligii a treia de fotbal. 

Meciul cu Gloria Bistrița-Năsăud a fost ultimul pentru antrenorul Bruno Vienescu pe banca divizionarei terțe CSU Alba Iulia. Până la finele sezonului, interimatul va fi asigurat de Nicolae Ghișa și Raul Unchiaș, iar în intersezon va fi instalat clujeanul Alin Minteuan, cel care a și fost prezent la partida de la Sebeș, urmărită alături de oficiali ai grupării albaiuliene.

Bruno Vienescu are în contract o clauză conform căreia contractul poate fi reziliat unilateral de club în cazul în care echipa înregistrează patru eșecuri la rând, iar CSU a pierdut toate cele 4 întâlniri din play-off, fără a înscrie. De altfel, în pauza de iarnă, Bruno Vienescu a fost la un pas de despărțirea de gruparea din Cetatea Marii Uniri, însă i s-a dat credit și pentru startul sezonului de primăvară.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

În startul finalei campionatului, două înfrângeri pentru Volei Alba Blaj

Publicat

în

Două înfrângeri pentru Volei Alba Blaj în startul finalei campionatului.

Volei Alba Blaj a pierdut primele două meciuri ale finalei Diviziei A1 la volei feminin. 

CSO Voluntari s-a impus pe teren propriu mai întâi cu 3-1 și ulterior cu 3-2, într-o partidă cu o desfășurare dramatică în care Volei Alba Blaj a revenit de la 0-2 la seturi.

Finala se mută în această săptămână în „Alba Blaj Arena”. Partidele 3 și 4 sunt programate vineri 26 și, eventual, sâmbătă 27 aprilie.

Campioana în exercițiu are nevoie de două victorii pentru a trimite finala în partida decisivă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba