Rămâi conectat

Sport

Rezultate extraordinare la powerlifting: Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut 5 medalii la Campionatul European

Publicat

în

Rezultate extraordinare la powerlifting: Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut 5 medalii la Campionatul European

Delegația CS Unirea Alba Iulia, condusă către președintele Federației Române de Powerlifting, antrenorul Ovidiu Pănăzan, a obținut performanțe extraordinare la Campionatul European, desfășurat în perioada 1-7 mai în Danemarca, la Thisted.

În total, sportivii uniriști au obținut 5 medalii, dintre care una de aur, trei de argint și una de bronz.

Prima medalie, de aur, a fost obținută de către sportiva Bianca Todorescu (juniori II – 14-18 ani) la împins din culcat. Ea a participat la categoria de greutate 52 de kilograme și a împins 85 de kilograme. Bianca Todorescu a obținut rezultate foarte bune și la celelalte categorii de concurs, clasându-se pe locurile 4 la genuflexiuni, îndreptări și total.

Următoarele medalii, două de argint și una de bronz, au fost câștigate de către sportiva uniristă Alexandra Cazacu (juniori I – 19-23 de ani). Ea a participat la categoria de greutate 57 de kilograme, rezultatele sale fiind următoarele: genuflexiuni-150 kg-medalie de argint; împins culcat-57,5 kg-locul 4; îndreptări-142,5 kg-medalie de argint; total-350 de kilograme-medalie de bronz.

Ultima medalie a CS Unirea Alba Iulia, dar cu siguranță nu cea din urmă, a fost adjudecată, la seniori, de sportivul Andrei Irimie, care s-a clasat pe locul 2 la proba împins din culcat, devenind astfel vicecampion european. Acesta a concurat la categoria de greutate 83 de kilograme și a împins 250 de kilograme. Andrei Irimie își reconfirmă, astfel, forma sportivă extrem de bună. Anul trecut acesta a obținut medalii de aur la Campionatul Mondial și la Campionatul European. Și de această dată Andrei Irimie a fost foarte aproape de medalia de aur.

În ultima zi a competiției a concurat sportivul Daniel Ordean, la categoria de greutate + 120 de kilograme (categoria supergrea), acesta obținând două clasări în primele 6 locuri și rezultate foarte bune.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Care sunt campioanele turului în liga a cincea de fotbal din Alba

Publicat

în

Care sunt campioanele turului în liga a cincea de fotbal din Alba

Campioanele turului în liga a cincea de fotbal a județului Alba sunt Orient Blandiana și FC Micești.

În seria I, Orient Blandiana are un avans de un singur punct față de a doua clasată, Inter Ciugud. Pe locul 3, la 6 puncte de lider, se află Performanța Ighiu 2.

În seria a doua, FC Micești are un avans de două puncte față de a doua clasată, Industria Galda 2-FC Oiejdea. Pe locul 3, la trei puncte de lider, se află Nicolae Linca Cergău.

foto: facebook Orient Blandiana


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Rezultate excelente pentru CSM Unirea Alba Iulia și ACS Karate Forever la Campionatul Național de Karate TSI

Publicat

în

Rezultate excelente pentru CSM Unirea Alba Iulia și ACS Karate Forever la Campionatul Național de Karate TSI

Recent, în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-a disputat Campionatul Național de Karate TSI, sub partonajul lui Shihan Frank Anderson 10 dan (presedinte/ fondator TSI).

La competiția organizată de ACS Karate Forever Alba Iulia (presedinte Alina Băluță 4 dan, Simion Băluță 8 dan instructor șef TSI) au luat startul 360 de sportivi din întreaga țară, în probele de kata individual, kumite individual, kihon, kata echipe și kumite echipe.

Rezultatele au fost următoarele

*CSM Unirea Alba Iulia (director Radu Mircea Urcan, antrenor Simion Băluță):

Miruna Țîr – medalie de aur la kata și medalie de aur la kumite; Jessica Țîr – medalie de argint la kata, medalie de aur la kumite, medalie de aur la kate echipe și medalie de argint la kumite echipe; Mădălina Miclea – argint la kata, argint la kumite, aur la kata echipe, argint la kumite echipe; Andra Oarfa – argint la kata, argint la echipe, aur kata echipe, argint kumite echipe; Iulia Ciucă – aur kata și aur kata echipe; Marian Pavel – aur kata și bronz kumite; Ariana Sută – aur kata și argint kumite; Eliza Lebădă – bronz kata și argint kumite.

ACS Karate Forever Alba Iulia (președinte Alina Băluță):

Eric Odveremean: medalie de aur  la kata și medalie de aur la kumite; Sonia Rad: aur la kata și aur la kata echipe; Laurențiu Ienciu – aur la kata și argint la kumite; Andrei Bogdan: bronz la kata și aur kumite; Gabriel Baciu – aur la kata și argint la kumite; Elisea Stoica: aur kata, argint kumite și aur kata echipe; Andreea Pașca: aur kata și bronz kumite; Ana David: aur kihon; Evelina Roșian: aur kihon; Ayan Culda: aur kihon; Diana Rus; aur kata, Andrei Gliga: aur kata; Natalia Șufană: aur kata; Bogdan Petruța: bronz kata și aur kumite; Filip Oțel: aur kihon; Bianca Ungureanu: aur kata și argint kumite; Nicolae Bălșan – bronz kata și argint kumite; Sonia Baying: argint kihon; Denis Costinaș: argint kihon; Miruna Baying: argint kata și argint kumite; Cătălin David: argint kata și argint kumite; Gebrierl Ienciu: argint kata și argint kumite; Vlad Chedveș: argint kata și argint kumite; Casian Șufană: bronz kata și argint kumite; Maria Șufană: argint kata; Daria Glodean: argint kata și argint kumite; David Costinaș: bronz kihon; Erica Glodean: bronz kata și bronz kumite; Dragoș Danciu: bronz kihon; Andreea Dascălu: bronz kata; Sebastian Stoienică: bronz kata și bronz kumite; April Dachin: bronz kata; Petra Braniște: bronz kata; Bogdan Ileană: bronz kumite; Ema Bărnuțiu: bronz kumite; Daria Mihu: bronz kihon.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Publicat

în

O nouă competiție internațională pentru blăjeanca Mihaela Blaga

Mihaela Blaga, sportivă din Blaj pregătită de Cristina Man, va lua startul, duminică 10 decembrie, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiție care se desfășoară în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări.

La Under 20, traseul va măsura 5 kilometri, în “Laeken Park”, startul dându-se la ora 13.25 (ora României).

De asemenea, la Under 20, în cursa masculină va fi Mihai Alin Șavlovschi (cu dublă legitimare, la CSS Medgidia și Atletic Club “Mica Romă” Blaj).

Va fi al treilea an consecutiv în care Mihaela Blaga va concura la Europene și ultimul concurs internațional la nivel de junioare, întrucât din sezonul viitor va trece la tineret. La precedentele Campionate Europene de cros Under 20 unde a concurat Mihaela Blaga a terminat pe locul 61 acum 2 ani, în Irlanda, respectiv pe poziția a 50-a în 2022, în Italia , îmbunătățindu-și rezultatele.

În urmă cu o lună, în Bulgaria, Mihaela Blaga a luat bronzul la individual și a devenit vicecampioană balcanică cu echipa României Under 20.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare