Rămâi conectat

Sport

(P) Unirea Alba Iulia obține a treia victorie a sezonului

Publicat

în

După zece meciuri disputate de echipele din Liga 3, Seria 5, Unirea Alba Iulia este departe de primele locuri și speră să termine turul în prima jumătate.

Fobalul de Liga 3-a se dispută la foc automat. La fiecare sfârșit de săptămână se dispută meciuri din cele cinci serii. Unirea Alba Iulia face parte din Seria 5 a celui de-al treilea eșalon competițional din România. După două luni de la primul meci oficial jucat în campionat, se poate lăuda abia cu trei victorii. Cea mai recentă a venit sâmbătă, 26 octombrie, după un meci avut acasă cu Industria Gâlda.

A fost o revanșă pe care Unirea Alba Iulia a luat-o după eliminarea din Cupa României, atunci când Galda de Jos s-a impus cu 2-1, in chiar turul al doilea.

Terenul propriu, preferatul jucătorilor lui Mihai Manea

 Nivelul jocului echipei antrenate de Mihai Manea continuă să fie unul modest, conform lotului de care aceasta dispune. Totuși, la sfârșitul săptâmânii trecute a fost motiv de bucurie pe Stadionul Cetate, acolo unde Unirea Alba Iulia a trecut cu 2-0 in derby-ul județean cu Industria Galda de Jos.

„Aveam nevoie de această victorie. Din păcate, în continuare nu eliminăm greșelile personale care își pun amprenta pe jocul nostru. Am avut parte si de puțin noroc”, a declarat tehnicianul fomației din Alba Iulia.

Cristian Frăsineanu și Alexandru Petresc au fost de această dată cei care au trimis mingea în poarta adversarilor. Acela a fost al treilea succes stagional, toate venind cu Unirea Alba Iulia în postura echipei gazdă. „Cetate” este un teren care pare să le convină mai mult alb-negrilor.

  • 4-0 cu ACS Unu Fotbal Gloria Bistrița (etapa 2)
  • 3-0 CSC Sânmartin (etapa 4)
  • 2-0 Industria Galda de Jos (etapa 10)

După cinci meciuri jucate acasă, nimeni nu a reșit să câștige la Alba Iulia. În schimb, deplasările au devenit un coșmar din care Unirea nu se mai trezește, acolo a luat un singur punct. S-a întâmplat după meciul cu una dintre cele mai bune echipe din Seria 5, ACS Comuna Recea, duel terminat 2-2.

Urmează un program greu pentru Unirea

Până la sfârșitul lui noiembrie Unirea va mai juca de două ori pe terenul propriu, dar până atunci trebuie sa treacă de jocul cu liderul Seriei. Meciul Luceafărul Oradea – FC Unirea Alba Iulia se joacă pe 2 noiembrie, de la ora 14:00. Ca și până acum, amatorii de Liga a 3-a vor putea să mizeze pe echipa lor favorita pariind pe www.unibet.ro/betting  În calitate de operator de jocuri de noroc cu peste 14 milioane de clienți din întreaga lume, Unibet este licențiată în România până în 2026. Cele mai tari evenimente sportive din sportul românesc fac zilnic parte din oferta variată de pariuri, inclusiv meciurile din al treilea eșalon competițional.

Dacă Unirea evoluează ca până acum, probabil că și scorul meciului cu Luceafărul Oradea o să fie unul în consecință. Antrenorul Mihai Manea trebuie să-și monteze bine echipa, în incercarea de a lua primele trei puncte dintr-o deplasare a sezonului 2019/20 de Liga 3.

Clasamentul Seriei 5, Liga 3 (click aici pentru versiunea completa)

Luceafarul Oradea – 22 puncte

Comuna Recea – 21

Sânmartin – 19

Unirea Alba Iulia – 12 puncte

Sfârșitul turului vine la pachet cu pauza de iarnă. Astfel, până la finalul primei părți a campionatului va avea cinci meciuri de jucat, dintre care două pe terenul propriu.

  • Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia, 2 noiembrie
  • Unirea Alba Iulia – Odorheiu Secuiesc, 9 noiembrie
  • Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia, 16 noiembrie
  • Unirea Dej – Unirea Alba Iulia, 23 noiembrie
  • Unirea Alba Iulia – Zalau, 30 noiembrie

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Publicitate

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare în optimile de finală ale campionatului național

Publicat

în

Eliminare pentru LPS Sebeș U17 în optimile de finală ale campionatului național

LPS Sebeș s-a oprit în optimile de finală ale campionatului național U17.

Echipa pregătită de Doru Oancea a fost învinsă în optimi de SCM Zalău U17.

În meciul din județul Sălaj scorul final a fost 6-2.

Golurile formației LPS Sebeș U17 au fost marcate de Vintilă și Todea.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, calificare în sferturile de finală Under 19

Publicat

în

Calificare în sferturile de finală Under 19 pentru CSM Unirea Alba Iulia

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Național Under 19 după victoria cu LPS Satu Mare, scor 1-0, obținută în inferioritate numerică.

Pe terenul secund al Stadionului „Cetate” elevii lui George Țălnar s-au impus la limită,  grație golului înscris de Darius Nistor, fotbalist revenit după o accidentare de durată. În același minut 36, însă, „alb-negrii” au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Pașca Igna (acesta a primit al doilea galben întrucât s-a bucurat la deschiderea scorului).

Albaiulienii au rezistat aproape mai bine de o repriză în nouă jucători de câmp, iar în minutul 80 a văzut cartonașul roșu și antrenorul George Țălnar.

A fost un meci tensionat, disputat într-o atmosferă de zile mari, cu susținători ai ambelor echipe.

În sferturile de finală CSM Unirea Alba Iulia U19 va întâlni CSM Reșița U19, vineri 10 mai, de la ora 12.00, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CIL Blaj, pas mare spre titlul de campioană a ligii a patra din Alba

Publicat

în

Pas mare spre titlul de campioană în Alba pentru CIL Blaj

CIL Blaj a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a făcut un pas mare spre titlul de campioană a celui de-al patrulea eșalon.

În partida de pe teren propriu, de pe Stadionul „CIL-Veza”, cu CS Ocna Mureș scorul a fost 3-1 în favoarea echipei din „Mica Romă”.

Pentru învingători au marcat Ciugudean, Tomuța și Mihu. Golul echipei din Ocna Mureș a fost înscris de Vali Drăgan din lovitură de la 11 metri.

CIL Blaj va juca în următoarea etapă în deplasare cu Hidro Mecanica Șugag, adversară și în sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba