Rămâi conectat

Sport

Dansatorii de la CSM Unirea Alba Iulia și Life is Dance Alba Iulia, rezultate de apreciat la German Open Championship Stuttgart: Care este bilanțul

Publicat

în

Dansatorii de la CSM Unirea Alba Iulia și Life is Dance Alba Iulia, rezultate de apreciat la German Open Championship Stuttgart

Dansatorii din Cetatea Marii Uniri, de la CSM Unirea Alba Iulia și Life is Dance Alba Iulia au obținut rezultate notabile la Stuttgart, la German Open Championship (GOC), la cel mai așteptat concurs al anului, perechile  Paul Degan și Denisa Pașca, respectiv Bianca și Ionuț Ionescu calificându-se în finale, unde s-au clasat pe poziția a 6-a, una extrem de onorantă, în condițiile unui concurs internațional de anvergură.

„Suntem la al doilea GOC, iar clubul nostru a reușit două finale la această prestigioasă întrecere de dans, progresele fiind evidente. Având în vedere numarul uriaș de perechi înscrise, calificarea în top 48 la orice categorie este un succes incredibil, iar cu cât se înaintează în runde cu atât nivelul crește și orice loc obținut devine extrem de valoros”, a transmis Bianca Ionescu.

Succint, au fost o finală la WDSF Professional Division, Latino, o altă finală la clasa A Latino, o semifinală la WDSF Junior 1 Latino și două clasări WDSF în primii 48.

Rezultate:

CSM Unirea Alba Iulia

*Lukas Orzeiu și Maya Urs: locul 11/74 de perechi -WDSF Junior 1 Latino, locul 77/123 – la WDSF Junior 2 categorie mai mare ca vârstă;

*David Orzeiu și Ioana Țipter – locul 33/88 WDSF Junior 2 Standard, locul 52/123 de perechi la Youth Standard – categorie mai mare ca vârstă;

*Mirel Moroșan și Maria Dobra: locul 47/132 WDSF Under 21-categorie mai mare ca vârstă, locul 58/171 WDSF Youth Latino, locul 44/132 la Clasa A Latino, locul 125/237 de perechi La WDSF Rising Star Latino .

*Daniel Opricean (Top Dance Teiuș) și Adriana Tudor (Life is Dance Alba Iulia): locul 61/171 la WDSF Youth Latino, locul 130/237 la WDSF Rising Star Latino, locul 65/132 la WFSF Under 21, locul 63/139 la Clasa A Latino.

*Paul Degan și Denisa Pașca: un prestigios loc 6 în finala Clasei A Latino și o medalie valoroasă adusă pentru clubul albaiulian, dintr-un total de 132 de perechi; locul 71/ 237 la WDSF Rising Star Latino

*Bianca Ionescu și Ionuț Ionescu – au reușit și în acest an calificarea în finala de WDSF Super Grand Prix Professional Division Latino, obținând un prestigios loc 6 și o medalie valoroasă la acest concurs de elită care strânge an de an perechi din toată lumea și devine pentru 5 zile Mecca tuturor iubitorilor de dans!

Alba Iulia, cred că acești sportivi au reușit din nou să te facă mândră de realizarile lor și cred cu tărie în dansul sportiv din acest oraș! Acești dansatori merită aplauze la scenă deschisă pentru sacrificii, muncă și sudoare, pentru copilăria uitată în sălile de dans, pentru nopțile în care învață întrucât ziua trudesc la antrenamente, pentru că au vise într-o lume în care copiii nu mai visează, pentru ca sunt un EXEMPLU într-o lume depravată, făra valori, în care adolescența și copilăria sunt murdărite și distorsionate de nonvalori propagate obsesiv și băgate cu forța în mințile tinere ce ar fi putut, poate, să atingă stelele”, este mesajul extrem de tranșant și sugestiv transmis de Bianca Ionescu.

sursa: ziarulunirea.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CIL Blaj, pas mare spre titlul de campioană a ligii a patra din Alba

Publicat

în

Pas mare spre titlul de campioană în Alba pentru CIL Blaj

CIL Blaj a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a făcut un pas mare spre titlul de campioană a celui de-al patrulea eșalon.

În partida de pe teren propriu, de pe Stadionul „CIL-Veza”, cu CS Ocna Mureș scorul a fost 3-1 în favoarea echipei din „Mica Romă”.

Pentru învingători au marcat Ciugudean, Tomuța și Mihu. Golul echipei din Ocna Mureș a fost înscris de Vali Drăgan din lovitură de la 11 metri.

CIL Blaj va juca în următoarea etapă în deplasare cu Hidro Mecanica Șugag, adversară și în sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Titlu național la volei feminin cucerit de CSO Voluntari la Blaj

Publicat

în

Titlu național la volei feminin cucerit de CSO Voluntari la Blaj

CSO Voluntari a cucerit, la Blaj, primul titlu național la volei feminin din istoria sa.

După două succese pe teren propriu în finala Diviziei A1 cu Volei Alba Blaj, echipa din județul Ilfov a câștigat și meciul al treilea al ultimului act din campionatul național.

Pe seturi, în „Alba Blaj Arena”, scorul final a fost 3-1 în favoarea noii campioane.

CSO Voluntari a primit, în „Mica Romă”, din partea conducerii Federației Române de Volei, și trofeul și medaliile cuvenite.

foto: facebook Federatia Romana de Volei


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional

Publicat

în

Debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat pentru Atomic Blaj

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil.

Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. Atomic Blaj, formație pregătită de Andreea Ioana Beldian, a reușit rezultate notabile la competiția de sub Tâmpa, turneu care a avut la start 34 de echipe de minibaschet din Alba, Brașov, Sibiu și Vâlcea.

La feminin a fost LPS Alba Iulia, iar la masculin Atomic Blaj, care a obținut 3 victorii în cele 5 întâlniri disputate (adversari au fost Andu Galben Brașov, Perform Mediaș, Mini Hoops Brașov, Kids Tâmpa Brașov și Andu Sibiu Negru).

„Înființarea secției de baschet și afilierea clubului nostru la F.R.de Baschet, împreună cu proiectul de regionalizare al federației de baschet, diversifică oferta locală privind practicarea unei ramuri sportive la nivelul zonei Blaj. Înscrierile sunt în continuare deschise la nivelul grupelor de babybaschet și minibaschet”, a transmis Dan Balu, fondator și președinte la Atomic Blaj.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba