Rămâi conectat

Sport

Daniel Ordean, sportiv medaliat la competiții naționale, europene și mondiale, s-a alăturat echipei de antrenori a CS Unirea Alba Iulia, la haltere

Publicat

în

Daniel Ordean, sportiv de mare performanță, medaliat la competiții naționale, europene și mondiale, s-a alăturat echipei de antrenori a CS Unirea Alba Iulia, la haltere

Acesta își va continua activitatea și ca sportiv în cadrul clubului albaiulian.

În calitate de antrenor asistent, își dorește să formeze caractere puternice, atât la propriu, cât și la figurat, care să facă performanță.
Daniel Ordean are 26 de ani și a început să practice sport cu greutăți de la vârsta de 13 ani.
”Cei care vor să practice haltere vor avea, pe lângă putere, o mare încredere ei. De asemenea, pe lângă dezvoltarea fizică, acesta îi disciplinează pe cei care îl practică și îi ține mereu în formă bună”, a spus Daniel Ordean.
Daniel este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, are un masterat în specializarea Antrenament și Performanță și a urma cursurile Școlii Naționale de Antrenori, specializarea Haltere.

Sport

Voința Stremț și Industria Galda de Jos s-au calificat în etapa a doua a fazei naționale a Cupei României la fotbal

Publicat

în

Voința Stremț și Industria Galda de Jos își continuă parcursul în Cupa României

Voința Stremț și Industria Galda de Jos s-au calificat în etapa a doua a fazei naționale a Cupei României la fotbal.

Asta în urma partidelor eliminatorii jucate miercuri după amiază în compania altor echipe din județul Alba.

Voința Stremț, laureata fazei județene a competiției, a câștigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu CS Ocna Mureș, prin golurile marcate de Cosmin Epure și Alin Juncan. După marcarea celui de-al doilea gol de către gazde, ocnamureșenii au ratat un penalty, prin Alecu Cioară.

Oaspeții au încheiat partida în inferioritate numerică în urma eliminării lui Daniel Lupșan, survenită pe final de meci.

Tot cu 2-0 s-a impus și Industria Galda de Jos în disputa de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia. Ambele goluri au fost înscrise de Cristian Bălaș, o reușită fiind din penalty.

Uniriștii au aliniat o formulă de echipă extrem de tânără, cu o medie de vârstă de 21 de ani și 4 luni.

Citește mai mult

Sport

DUAI: proiect al suporterilor pentru salvarea echipei din Cetatea Marii Uniri

Publicat

în

Suporterii uniriști se mobilizează pentru salvarea echipei

Situația disperată în care se găsește Unirea Alba Iulia i-a determinat pe fanii din Cetatea Marii Uniri să demareze un proiect prin care să contribuie la susținerea financiară a „alb-negrilor” pe termen scurt.

După modelul „DDB”, lansat de suporterii „câinilor roșii”, se lucrează concret la punerea în practică a unuia similar în Alba Iulia, denumit sugestiv DUAI (“Doar Unirea Alba Iulia”). Astfel, în viitorul cât mai apropiat se dorește ca oricine vrea să sprijine formația care i-a lansat pe internaționalii Nicolae Stanciu și Gicu Grozav să o poată face prin intermediul unui SMS.

Deja suporterii din grupul „Black Warriors” au luat legătura cu un avocat pentru lămurirea tuturor chestiunilor juridice legate de acest proiect de suflet. Contul bancar va fi anunțat după rezolvarea procedurilor legale, iar banii strânși vor fi folosiți pentru a ajuta clubul.

Cu restanțe de aproximativ 6 luni către jucători, Unirea Alba Iulia trăiește momente critice, supraviețuirea fiind dependentă de transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray Istanbul, mutare care însă nu s-a mai produs.

Pe de altă parte, primarul Gabriel Pleșa a anunțat că va face tot ce este posibil pentru ca Unirea să nu moară, edilul susținând că se va implica pentru a găsi soluții, inclusiv la nivelul Consiliului local al muncipiului Alba Iulia, respectiv alocarea de bani.

Citește mai mult

Sport

Reprezentanții Clubului Sportiv Hususan Blaj, pe podium la Cupa “Cetate” Deva

Publicat

în

Performanțe deosebite ale sportivilor de la CS Hususan Blaj

Reprezentanții Clubului Sportiv Hususan Blaj, care și-a început în urmă cu o jumătate de an drumul spre performanță, au avut primul concurs la Cupa “Cetate” Deva, întâia prezență într-o competiție de kickboxing.

Aici au luat startul 10 sportivi, începând de la vârsta de 6 ani, realizându-se 4 locuri întâi și șase locuri secunde.

Pe locul I s-au clasat Yanis Pandur (8 ani) – categoria 34 kilograme, David Gașpar (11 ani) – categoria 53 de kilograme, Bogdan Tudoran (9 ani) – categoria 25 de kilograme și Nerea Hususan (9 ani) – categoria 33 de kilograme.

La entitatea sportivă din “Mica Romă” sunt două grupe de vârstă, cea mică (de la 5 la 12 ani), cu 25 de sportivi (băieți și fete), și cea mare (de la 12 la 99 de ani), cu 15 sportivi (două fete), pregătiți de antrenorii Radu Hususan și Dan Hususan.

Asociația Clubul Sportiv Hususan Blaj este în curs de obținere a Certificatului de Identitate Sportivă pentru a se putea afilia la Federația Română de Kickboxing.

Membrii fondatori sunt Radu Hususan – președinte, Andreea Pîrlea – vicepreședinte, Maria Hususan – secretar și Dan Hususan – membru activ.

Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Stiri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Articole Similare