Rămâi conectat

Sport

”Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!”: Mamut Bike Race, în 14 septembrie

Publicat

în

Ne apropiem de Startul Mamut Bike Race, competiție de mountain-bike destinată juniorilor și adulților. Concursul de ciclism urmează să se desfășoare sâmbătă, 14 septembrie 2019, cu startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut.

Ultimele înscrieri vor avea loc vineri, 13 septembrie, ora 18:00. Din motive logistice, participanții nu se vor mai putea înscrie și nu vor mai putea achita taxa de participare la fața locului. Toți concurenții înscriși care vor achita taxa de participare în perioada 11-13 septembrie sunt rugați să aducă dovada de plată a taxei de înscriere pentru ridicarea pachetelor. Nemaifiind posibile înscrieri la fața locului, taxa de participare va rămâne neschimbată (80 lei) până în ultima zi.

Pachetele vor putea fi ridicate de la punctele care vor fi amenajate la fața locului, în cele 2 zile premergătoare, precum și în ziua concursului. Rugăm concurenții să aibă asupra lor declarația tipărită, anexată email-ului primit la înscriere, precum și actul de identitate.

Pentru buna organizare a evenimentului, începând cu data de 13 septembrie 2019, va fi închisă pentru public zona de grătar. Se impun restricții de circulație pe drumul de acces de la Parcul Dendrologic către Restaurant Panoramic pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului (între orele 07:00-20:00), pentru deplina siguranță a tuturor participanților. Se exceptează autovehiculele organizatorului, autospecialele ISU, IJJ, Ambulanță și Poliție. În ziua desfășurării evenimentului, publicul și concurenții vor avea acces doar pietonal sau pe bicicletă, fără alimente și băuturi alcoolice în zona de picnic. Rugăm concurenții și însoțitorii din localitate să lase auturismele acasă în ziua concursului. Promovăm mișcarea și vă mulțumim tuturor pentru înțelegere.

Concurenții sunt rugați să respecte regulile de circulație pe drumurile publice. Deplasarea pe str.Dianei și DJ107A se va face doar pe partea dreaptă a drumului (prima bandă de circulație).

Mulțumim totodată  partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor care fac posibilă desfășurarea acestui eveniment. Ne vedem la linia de Start!” Organizator, Echipa Bicheru Cycling.

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției http://mamut.bicheru-cycling.ro, respectiv pe pagina de facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/mamutbikerace

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Bicheru Cycling, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Lista sponsorilor și partenerilor este afișată pe site-ul evenimentului, fiind deschisă pentru companiile sau firmele care doresc să susțină acest eveniment sau alte proiecte viitoare „Bicheru Cycling”, precum și pentru instituțiile media interesate să ajute în promovarea acestora.

Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!

 

 

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Semifinale în faza județeană a Cupei României: Meciurile stabilite

Publicat

în

Care sunt meciurile din semifinalele fazei județene a Cupei României

Marți 30 aprilie au fost stabilitate, prin tragere la sorți efectuată la sediul AJF Alba, meciurile din semifinalele fazei județene din Alba a Cupei României la fotbal.

Marți 28 mai se vor întâlni la Galtiu Viitorul Sântimbru și Hidro Mecanica Șugag.

Miercuri 29 mai va avea loc, la Unirea, confruntarea eliminatorie dintre Inter Unirea și Performanța Ighiu.

foto: facebook Hidro Mecanica Șugag


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Al treilea meci consecutiv în deplasare pentru CSM Unirea Alba Iulia

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, al treilea meci consecutiv în deplasare

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia este înaintea celui de-al treilea meci consecutiv în deplasare în faza play-out a campionatului.

Uniriștii vor întâlni la Târgu Mureș echipa locală ACS.

Partida se va disputa marți 7 mai, de la ora 18.00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Publicat

în

În organizarea AJF Alba, Ziua Familiei, în 19 mai, în Piața Cetății

A treia ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică 19 mai.

Esye vorba de un turneu de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul).

Turneul va fi organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) de Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Decathlon Alba Iulia, Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria Municipiului Alba Iulia.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba