Rămâi conectat

Sport

Raul Oargă, antrenor principal “în acte” la Voința Stremț

Publicat

în

Raul Oargă, oficial „în pâine” la Voința Stremț

După ce a stat pe banca Voinței Stremț în ultimele 3 etape ale turului, albaiulianul Raul Oargă este antrenor “cu acte” al formației poziționate pe poziția a șasea în ierarhia ligii a patra de fotbal, la 3 “lungimi” de Viitorul Sântimbru, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

Fostul unirist a semnat în această perioadă un contract pe un an de zile, iar obiectivul fixat este o clasare pe locurile 3-6. Raul Oargă va fi ajutat pe banca tehnică a Voinței Stremț de jucătorii Andrei Trifa și Vlad Rancea.

Dacă în privința rezultatelor, Voința Stremț se mândrește cu ultimele două trofee ale Cupei României, faza județeană, ambele adjudecate în detrimentul CSU Alba Iulia (ultima finală, la Unirea, cu lovituri de departajare), în schimb, în staff-ul tehnic au fost modificări în ultimele 6 luni. Aiudeanul Ioan Ilie i-a lăsat locul lui Radu Andone, care a plecat după un 0-5 apăsător pe teren propriu cu Industria Galda (în etapa a patra), iar stremțenii nu au mai avut “principal” până spre finalul turului, când Raul Oargă a acceptat provocarea și a condus echipa în jocurile cu Olimpia Aiud (1-0), CIL Blaj (0-2) și Spicul Daia Română (2-1), ambele succese fiind în deplasare.

Antrenamentele Voinței Stremț vor fi reluate în 22 ianuarie, asta în condițiile în care returul se anticipează că va începe în prima săptămână a lunii martie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CIL Blaj, pas mare spre titlul de campioană a ligii a patra din Alba

Publicat

în

Pas mare spre titlul de campioană în Alba pentru CIL Blaj

CIL Blaj a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a făcut un pas mare spre titlul de campioană a celui de-al patrulea eșalon.

În partida de pe teren propriu, de pe Stadionul „CIL-Veza”, cu CS Ocna Mureș scorul a fost 3-1 în favoarea echipei din „Mica Romă”.

Pentru învingători au marcat Ciugudean, Tomuța și Mihu. Golul echipei din Ocna Mureș a fost înscris de Vali Drăgan din lovitură de la 11 metri.

CIL Blaj va juca în următoarea etapă în deplasare cu Hidro Mecanica Șugag, adversară și în sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României.

sursa: Ziarul Unirea


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Titlu național la volei feminin cucerit de CSO Voluntari la Blaj

Publicat

în

Titlu național la volei feminin cucerit de CSO Voluntari la Blaj

CSO Voluntari a cucerit, la Blaj, primul titlu național la volei feminin din istoria sa.

După două succese pe teren propriu în finala Diviziei A1 cu Volei Alba Blaj, echipa din județul Ilfov a câștigat și meciul al treilea al ultimului act din campionatul național.

Pe seturi, în „Alba Blaj Arena”, scorul final a fost 3-1 în favoarea noii campioane.

CSO Voluntari a primit, în „Mica Romă”, din partea conducerii Federației Române de Volei, și trofeul și medaliile cuvenite.

foto: facebook Federatia Romana de Volei


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional

Publicat

în

Debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat pentru Atomic Blaj

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil.

Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. Atomic Blaj, formație pregătită de Andreea Ioana Beldian, a reușit rezultate notabile la competiția de sub Tâmpa, turneu care a avut la start 34 de echipe de minibaschet din Alba, Brașov, Sibiu și Vâlcea.

La feminin a fost LPS Alba Iulia, iar la masculin Atomic Blaj, care a obținut 3 victorii în cele 5 întâlniri disputate (adversari au fost Andu Galben Brașov, Perform Mediaș, Mini Hoops Brașov, Kids Tâmpa Brașov și Andu Sibiu Negru).

„Înființarea secției de baschet și afilierea clubului nostru la F.R.de Baschet, împreună cu proiectul de regionalizare al federației de baschet, diversifică oferta locală privind practicarea unei ramuri sportive la nivelul zonei Blaj. Înscrierile sunt în continuare deschise la nivelul grupelor de babybaschet și minibaschet”, a transmis Dan Balu, fondator și președinte la Atomic Blaj.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba