Tânăr din Jidvei, cercetat în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor

Adăugat la Știri

La data de 29.08.2015, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost introdus, cu mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, L.F., de 29 de ani, din comuna Jidvei, care este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

infractor-incatusatÎn seara zilei de 27 august a.c., tânărul l-a agresat pe un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi comună, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la o stână din localitatea Feisa.

În timpul conflictului, victima a suferit, potrivit concluziilor preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba, o plagă înjunghiată care este de natura celor care pun în primejdie viața și care necesită, pentru vindecare, un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.

În aceste condiţii, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunea de tentativă de omor.

Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba l-a reţinut pe F.F, a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor şi l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța de Judecată a admis cererea formulată de parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului L.F., pentru o perioadă de 30 de zile.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.