Programul de spectacole de vară propus de Skepsis continuă cu o premieră, în 29 august, la Poarta a IV-a a Cetăţii Alba Iulia

Adăugat la Divertisment, Știri

Programul de spectacole de vară propus de Grupul Skepsis continuă cu spectacolul “Răzbunarea Femeilor”! Joi, 29.08.2019, ora 19.30, la Poarta a IV-a a Cetăţii, vă invităm la premiera spectacolului “Răzbunarea femeilor” – un spectacol Commedia dell Arte prezentat într-o reţetă cu Skepsis.

Vom reîntâlni câteva dintre personajele principale ale genului, prinse în iţele complicate ale unei noi intrigi. Pantalone, bătrânul bogat şi avar are o problemă dificilă de rezolvat aşa că nu eyită să ticluiască un plan profitabil, chiar dacă asta înseamnă să sacrifice fericirea fiicei sale pentru a reuşi. Un Căpitan celebru se află prin preajmă, gata să intervină. De partea dragostei luptă însă femeile, care sunt gata să regleze şi câteva conturi mai vechi rămase neachitate.

Vă aşteptam cu drag la o premieră veselă cu Skepsis, un spectacol cu pasaje musicale originale, marcat de un ritm susţinut, cu replici tăioase şi aluzii subtile şi cu multă voie bună!

In cazul vremii nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2019 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii