”Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!”: Mamut Bike Race, în 14 septembrie

Adăugat la Sport, Știri

Ne apropiem de Startul Mamut Bike Race, competiție de mountain-bike destinată juniorilor și adulților. Concursul de ciclism urmează să se desfășoare sâmbătă, 14 septembrie 2019, cu startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut.

Ultimele înscrieri vor avea loc vineri, 13 septembrie, ora 18:00. Din motive logistice, participanții nu se vor mai putea înscrie și nu vor mai putea achita taxa de participare la fața locului. Toți concurenții înscriși care vor achita taxa de participare în perioada 11-13 septembrie sunt rugați să aducă dovada de plată a taxei de înscriere pentru ridicarea pachetelor. Nemaifiind posibile înscrieri la fața locului, taxa de participare va rămâne neschimbată (80 lei) până în ultima zi.

Pachetele vor putea fi ridicate de la punctele care vor fi amenajate la fața locului, în cele 2 zile premergătoare, precum și în ziua concursului. Rugăm concurenții să aibă asupra lor declarația tipărită, anexată email-ului primit la înscriere, precum și actul de identitate.

Pentru buna organizare a evenimentului, începând cu data de 13 septembrie 2019, va fi închisă pentru public zona de grătar. Se impun restricții de circulație pe drumul de acces de la Parcul Dendrologic către Restaurant Panoramic pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului (între orele 07:00-20:00), pentru deplina siguranță a tuturor participanților. Se exceptează autovehiculele organizatorului, autospecialele ISU, IJJ, Ambulanță și Poliție. În ziua desfășurării evenimentului, publicul și concurenții vor avea acces doar pietonal sau pe bicicletă, fără alimente și băuturi alcoolice în zona de picnic. Rugăm concurenții și însoțitorii din localitate să lase auturismele acasă în ziua concursului. Promovăm mișcarea și vă mulțumim tuturor pentru înțelegere.

Concurenții sunt rugați să respecte regulile de circulație pe drumurile publice. Deplasarea pe str.Dianei și DJ107A se va face doar pe partea dreaptă a drumului (prima bandă de circulație).

Mulțumim totodată  partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor care fac posibilă desfășurarea acestui eveniment. Ne vedem la linia de Start!” Organizator, Echipa Bicheru Cycling.

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției http://mamut.bicheru-cycling.ro, respectiv pe pagina de facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/mamutbikerace

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Bicheru Cycling, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Lista sponsorilor și partenerilor este afișată pe site-ul evenimentului, fiind deschisă pentru companiile sau firmele care doresc să susțină acest eveniment sau alte proiecte viitoare „Bicheru Cycling”, precum și pentru instituțiile media interesate să ajute în promovarea acestora.

Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!

 

 

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii