Moment solemn, astăzi, la Jandarmeria Alba: Un tânăr ofiţer, încadrat din sursă externă, a depus jurământul militar

Adăugat la Știri

Moment solemn astăzi, 25 iunie, la Jandarmeria Alba. Un tânăr ofiţer, încadrat din sursă externă, a depus jurământul militar.

Este vorba de domnul locotenent Suciu Bogdan-Alexandru care, în urma promovării unui concurs la începutul lunii martie a acestui an, a fost încadrat în funcţia de ofiţer specialist la compartimentul destinat administrării patrimoniului imobiliar.

Ofiţerul a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Inginerie Civilă şi a absolvit studii de masterat în acelaşi domeniu.

Citește și “Contribuția Jandarmeriei Române la Marea Unire” – simpozion organizat astăzi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu”Alba

Noul coleg a fost prezentat personalului unităţii şi urmează să fie inclus într-un program intens de pregătire, destinat orientării acestuia cu privire la specificul misiunilor ulterioare. Inspectorul şef al Jandarmeriei Alba, domnul colonel Giurea Marius-Claudiu, l-a felicitat şi l-a asigurat de sprijinul său, dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii