Cursuri gratuite de înot pentru elevii din Alba Iulia : Proiect în ședința din 31 octombrie a Consiliului Local

Adăugat la Știri

bazin olimpicConsilierii locali din Alba Iulia vor supune la vot, în ședința din 31 octombrie, un proiect de hotărâre ce privește alocarea sumei de 45.000 de lei din Bugetul local pentru proiectul ”Educație, sănătate și sport”, un program anual de cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii claselor I din cadrul unităților școlare din municipiu.

Banii vor fi utilizați pentru costurile de personal ale instructorilor de înot (până la 29.000 de lei) și pentru costurile transportului copiilor (până la 12.000 de lei). Proiectul se va desfășura în perioada 27 februarie – 2 iunie 2017 și vor fi implicați aproximativ 750 de elevi.

Citește și De ce e atat de sanatos inotul pentru copii si adulti

Aceștia vor beneficia în mod gratuit de 10 ședințe de inițiere înot, care se vor desfășura la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Școlarii vor fi însoțiți de învățători și vor beneficia de transport gratuit de la unitatea de învățământ la bazin și retur, exceptând școlile care dețin un mijloc de transport și cele care au sediul în apropierea complexului sportiv. Cursurile de inițiere vor fi susținute de profesori calificați, conform unui orar stabilit împreună cu reprezentanții unităților de învățământ din municipiu.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii