Zsolt Calman, inspector șef adjunct ITM Alba, la Unirea FM : Verificăm cluburile, barurile, restaurantele,cafenelele și cofetăriile din Alba

Adăugat la Știri

După ce au fost verificate de reprezentanții municipalității și de cei ai ISU Alba, cluburile, barurile, restaurantele sau cafenelele și cofetăriile, au intrat și în vizorul inspectorilor de la Inspectoratul teritorial de muncă Alba.

itmZsolt Calman, inspector șef adjunct ITM Alba, a declarat la Unirea FM că acestea vor fi verificate atât sub aspectul respectării prevederilor legale în cea ce privește relațiile de muncă, cât și a celor din domeniul securității și sănătății muncii.

Mai mult, Zsolt Calman a precizat că prevederile legale ce țin de competența Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt strâns legate de cele din domeniul sănătății și securității în muncă.

Zsolt Calman, inspector șef adjunct ITM Alba : ”Ca urmare a tragicului eveniment ce s-a produs la clubul Colectiv din București, am primit și noi o adresă cu demararea unei campanii naționale pentru verificarea localurilor unde există pericol de a se produce astfel de evenimente. Două săptămâni va fi desfășurată această campanie și vor fi verificate barurile, cluburile, cofetăriile, localurile unde se adună un număr mai mare de persoane. Se va pune accent pe munca fără forme legale și timpul de lucru.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.