Zi nefastă pentru doi șoferi din Alba Iulia și Aiud : Au fost prinși băuți la volan și taxați de polițiști

Adăugat la Știri

La data de 10.07.2017, în jurul orelor 07.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Mureşului din municipiul Alba Iulia, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aer expirat. V.M. a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de V.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

Citește și Ai băut? Mai bine nu te urci la volan ! Șoferi, știți în cât timp iese complet alcoolul din sânge?

La data de 10.07.2017, în jurul orelor 20.46, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Aiud l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea un moped  pe Drumul Județean 107 Z, în direcţia  Aiud – Gâmbaș, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul mopedului emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aer expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că mopedul nu figura ca fiind înmatriculat sau înregistrat. Faţă de F.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenta băuturilor alcoolice si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii