Weekend îmbibat de alcool pentru mai mulți șoferi : Polițiștii din Alba i-au prins în trafic și le-au întocmit dosare penale

Adăugat la Știri

La data de 27.05.2017,în jurul orelor 03.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depista pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26.05.2017, în jurul orelor 17.40, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Cergău Mare, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, prin comună, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 27.05.2017, în jurul orelor 00.35, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit, pentru control, pe strada Principală din Draşov, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Sebeş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28.05.2017, în jurul orelor 03.00, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce acţionau pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism  condus de o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia. În urm atestării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de   0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citește și Ai băut? Mai bine nu te urci la volan ! Șoferi, știți în cât timp iese complet alcoolul din sânge?

La data de 27.05.2017, în jurul orelor 23.40, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Şard, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost reţinut, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie. În ciuda acestui fapt, bărbatul a continuat să conducă autoturismul, iar în aceeaşi noapte, în jurul orelor 02.45, a fost oprit, din nou, de poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos. De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de  0,37  mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

La data de 28.05.2017, în jurul orelor 01.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş în timp ce acţionau pe DN 67C, pe raza comunei Şugag, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28.05.2017, în jurul orelor 07.00, pe strada Ion Creangă din municipiul Aiud, poliţiştii rutieri din municipiu l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii