Volei Alba-Blaj conduce cu 2-0 pe CSM București și a devenit favorită la calificarea în finală

Adăugat la Sport, Volei

Volei-Alba-Blaj-CSM-Bucuresti-semifinala-IIVolei-Alba Blaj a reușit două victorii importante în semifinalele campionatului național de volei feminin, împotriva celor de la CSM București și a devenit favorită la calificarea în finală.

Un club înființat în urmă cu 4 ani a izbutit să câștige ambele întâlniri din Sala „Timotei Cipariu” și mai are nevoie de un succes la București.

• Zakoc: „Sunt mândru de echipă”

Din nou inspirat la înlocuirile efectuate, antrenorul Darko Zakoc și-a felicitat elevele. „Mă așteptam să fie mai greu decât ieri, pentru că adversarele s-au trezit. Sunt mândru de fete, nu am jucat la nivelul de ieri, dar dorința noastră de victorie a fost decisivă. Este 2-0, suntem favoriți, acum presiunea este pe CSM București, un avantaj pentru noi chiar dacă reintră Tiemi. Primul scop este calificarea în faza superioară, iar apoi în finală vrem să atingem cea mai bună formă”, a spus Darko Zakoc.

• Ștefănescu: „Dedicăm victoria publicului”

Nu suntem favoriți la București, ne așteaptă întâlniri mai dificile, dar mergem să câștigăm un meci. Am arătat că suntem puternici, am am jucat un volei de mare calitate, iar acest lucru se datorează antrenorilor. Publicul de la Blaj este extraordinar și îi dedicăm victoria. Tot ce am realizat în ultimul an e ceva extraordinar și vorbim de un club ce reprezintă un oraș cu 20.000 de locuitori„, a adăugat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba-Blaj, club ce are numai 4 ani de existență.

• Salaoru: „A fost o luptă crâncenă”

Adina Salaoru, căpitanul echipei din Blaj a explicat ce reprezintă aceste victorii pentru micuța localitate. „Am trăit o luptă crâncenă, dar ne bucurăm că spectacolul s-a încheiat în favoarea noastră. Contează enorm aportul publicului și ar însemna enorm să ajugem în finală. O să mergem concentrate la București„, a explicat jucătoarea de echipă națională.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.