Volei Alba Blaj a învins cu 3-0 pe U Cluj, obținând cel de-al șaptelea succes consecutiv în Divizia A1

Adăugat la Sport, Volei

Volei-Alba-Blaj16Volei Alba Blaj s-a impus, în cursul acestei după-amiezi, fără emoții în fața Universității Cluj cu 3-0 (25-17, 25-16, 25-19) în etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin și se menține pe prima poziție a ierarhiei, cu 24 de puncte.

La prima reprezentație internă după calificarea remarcabilă obținută în optimile Cupei CEV, formația condusă de Darko Zakoc a forțat atât cât avea nevoie în Sala “Timotei Cipariu” impunându-se la pas, în fața unui public numeros. “Am avut o sală plină, într-o atmosferă extraordinară. Am bifat trei puncte normale, în condițiile în care au evoluat și jucătoare ce jucaseră mai puțin”, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Este al 7-lea succes consecutiv al blăjencelor în Divizia A1, Volei Alba-Blaj bifând și al 4-lea joc la rând în campionat câștigat în minimum de seturi.

Antrenorul Darko Zakoc a odihnit câteva jucătoare de bază și a mizat pe următoarea formulă: Jaqueline De Sousa, Adina Salaoru, Martina Utla, Roxana Ivanof, Katija Medved, Adina Stanciu, Natalia Matsheichyk; au mai evoluat Adriana Dudnic, Ramona Rus (n-au intrat Naoko Hashimoto, Ioana Nemțanu – accidentată, Tvetelina Zarkova)

Etapa viitoare urmează un meci de foc, vineri, 5 decembrie, cu CSM București, în deplasare, contra ocupanti locului secund, ce are un meci mai puțin.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.