VIDEO: Material inedit de prezentare al Școlii de Fotbal „Valea Frumoasei” pentru turneul internațional de la Milano! „Spartanii” din Sebeș atacă Italia

Adăugat la Sport

Echipa ACS Școala de Fotbal Valea Frumoase va participa în perioada 29 martie – 1 aprilie, la a 19-a ediție a unui grandios turneu internațional în Italia, Milano Football Festival, cu echipe de pe 5 continente.

Pentru a pregăti acest eveniment, oficialii clubului de pe Valea Frumoasei au apelat la un specialist în materie de producție video, Eduard Schneider, care a realizat un video inedit de prezentare. Fotbaliștii pregătiți de Florian „Bebe” Brumaru pot fi văzuți la lucru în sala de sport din Săsciori, dar și în unele momente, în care ridică trofee deasupra capului.

De asemenea, micuții fotbaliști, care visează să calce pe urmele lui Cristiano Ronldo sau Leo Messi sunt prezentați ca niște spartani, în material fiind și secvențe cu celebrul „salut” –  „AU-AU-AU”, realizat alături de antrenorul lor!

Lotul ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei: Robert Zdroba, Roberto David, Alberto Vaida, Fabian Rădac, Sergiu Todea, Tudor Zoicaș, Răzvan Istrate, Raul Hudrea și Andrei Ursu.

Aici pe facebook sau https://youtu.be/maPpRiBDPh0

Posted by Eduard Schneider on 15 Martie 2018

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii