Viceprimarul Voicu Paul, la Unirea FM: Este în licitație- Realizare lucrări de reabilitare a canalului colector din Micești

Adăugat la Știri

Probleme și soluții reale pe termen mediu și lung, asta așteaptă albaiulienii, dacă vorbim de canalizare.

De fiecare dată când plouă, Alba Iulia devine o mică Veneție. Străzile, devin adevărate lacuri de acumulare, iar canalizările se transformă în fântâni arteziene, care îngreunează sau blochează traficul rutier, zone întregi devenind navigabile.

Viceprimarul municipiului, Voicu Paul a declarat la Unirea FM că deja este în licitație realizarea lucrărilor de reabilitare a canalului colector din Micești. Pe de alta parte, săptămâna aceasta, reprezentanții primăriei Alba Iulia se vor întâlni cu reprezentanții Agenției Naționale pentru îmbunătățiri funciare cu care vor discuta despre canalele pentru apele pluviale pe care le au în administrare și care  pun probleme.

Citește și 350 mii locuitori din Alba vor beneficia de apă potabilă și canalizare, până în 2021: Proiect finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare

Voicu Paul, viceprimar Alba Iulia. ” Deja este în licitație, este pe programul de licitații publice SICAP, realizare lucrări de reabilitare a canalului colector din Micești, 1500 de ml. Mergem pe vechiul sistem de apă pluvială ce este în acea zonă. Cei de la Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare au în administrare canale pentru ape pluviale, ape rezultate din ploi, zăpadă, pe care însă nu le prea amenajează. Săptămâna aceasta, din cate știu eu, se vor afla la Alba Iulia, vom purta discuții, concret. Vom vedea, dacă nu sunt în stare să le administreze, să le predea în grija noastră.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii