Viceprimarul Gabriel Pleșa, la Unirea FM: Soft pentru parcări. Proprietarii de mașini, anunțați când le expiră contractul

Adăugat la Administrație, Știri

Proprietarii de mașini care au încheiat un contract pentru parcări rezidențiale vor putea fi anunțați când le  expira contractul dar și dacă mai sunt locuri libere.

Cu ajutorul unui soft, proprietarii de mașini, care au încheiat un contract cu municipalitatea pentru parcări rezidențiale vor putea fi anunțați, în viitorul apropiat când le va expira contractul dar și dacă mai sunt locuri libere în parcările aflate pe teritoriul municipiului Alba Iulia. Este afirmația făcută la Unirea FM de viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Acesta a precizat că în acest sens va fi înființat un mini-departament al parcărilor publice și rezidențiale și că în Alba Iulia sunt, la ora actuală, circa 9500 de parcări rezidențiale.

Viceprimarul Gabriel Pleșa: ”Vrem un mini-departament al parcărilor publice și rezidențiale să-l înființăm în cadrul serviciului administrarea domeniului public. De ce? Pentru că vorbim, la ora asta, de undeva la 9500 de parcări rezidențiale, pe contracte deja. Și undeva la 3400 de parcări publice. E vorba de circa 13.000 de parcări care trebuie administrate. Multă lume, pe parcările rezidențiale, reclama faptul că cineva nu îi anunță că se încheie acel an în care e plătit, că sunt plecați , că întârzie sau sunt în spital, că atunci când vin să plătească constată că nu mai au loc. Pentru că sunt oameni în așteptare și le ia locul. Așadar,  vom reglementa și acest lucru , printr-un soft, care va pune la dispoziția cetățeanului beneficiar de parcare rezidențială o hartă a parcărilor libere, dacă vor fi cazuri, în ce zone, dar ți o atenționare privind valabilitatea contractului. Va putea face acest lucru de pe un telefon inteligent, tabletă.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii