Viceprimarul Gabriel Pleșa, la Unirea FM : Ne dorim să achiziționăm vehicule electrice. Ar putea fi folosite de Poliția Locală

Adăugat la Știri

masini-electricePiața vehiculelor electrice câștigă tot mai mult teren, tot mai mulți sunt interesați să achiziționeze un astfel de autovehicul. Ar putea să o facă și Primăria Alba Iulia.

Asta după ce va debuta programul stațiilor de încărcare pentru vehiculele electrice. Primăria ar putea folosi acest tip de autovehicule chiar pentru poliția locală, a declarat la Unirea FM viceprimarul Gabriel Pleșa.

Citește și Viceprimarul Gabriel Pleșa, la Unirea FM : Vrem să construim o nouă creșă, în zona Schit. Pornim deja demersurile pentru acest obiectiv

”Să sperăm că în viitoare ședință de Guvern se va drumul la acel program cu stații de încărcare. Și atunci, dacă putem avea o astfel de infrastructură, sunt convins că va fi un adevărat boom. Multă lume se întreabă de ce acel microbuz care face servicii turiștilor, face circuitul Cetății, este înmatriculat în Ungaria. Pentru că nu avem legislație care să permită înmatricularea vehiculelor electrice în România. Este un vid legislativ care sperăm să fie completat cât mai repede. Noi ne dorim să achiziționăm, poate pentru Poliția Locală, un astfel de autovehicul, dar să sperăm că vor fi și acele stații de încărcare care să permită o autonomie de mers.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii