Urmărit internaţional, prins de polițiștii din Alba: Bărbatul era posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile germane

Adăugat la Știri

retinutPoliţiştii din Alba au depistat un bărbat din Valea Lungă, care este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare germane şi care era urmărit la nivel internaţional.

La data de 26.09.2016, Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Blaj, l-au depistat şi reţinut, pe raza localităţii Tiur, pe M.S.V., de 25 de ani, din comuna Valea Lungă, posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Bărbatul era urmărit, la nivel internaţional, pentru infracţiuni de furt şi conducere fără permis, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Acesta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia care a dispus reținerea sa, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27.09.2016, să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării mandatului european de arestare și extrădării către autoritățile din Germania.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii