Urări pe care le poți face celor dragi cu ocazia sărbatorii de Sânzâiene

Adăugat la Știri

 

În fiecare an, pe 24 iunie, creştinii orotodocşi sărbătoresc Naşterea Sf. Ioan Botezătorul, sărbătoare cunoscută în popor şi sub numele de Drăgaica sau Sânzâienele. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi le poţi trimite diverse urări pe SMS, e-mail sau în felicitări.

Sânzienele sau Drăgaica, celebrate pe 24 iunie, reprezintă o sărbătoare a iubirii şi fertilităţii, legată de o serie de ritualuri pentru sănătatea oamenilor şi belşug în gospodărie, dar şi de practici ale fetelor pentru a-şi afla sortitul şi momentul în care se vor mărita.

Iată câteva idei de mesaje:

MESAJE DE SÂNZIENE. Mult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica! Nu uita sa-ti pui sub perna flori de sanziene! Ursitoarele spun ca-ti vei visa alesul in aceasta noapte! La multi ani!

MESAJE DE SÂNZIENE. La multi ani cu sanatate! Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!

MESAJE DE SÂNZIENE. Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapana inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin: toata dragostea mea iti apartine! La multi ani, Sanziana!

MESAJE DE SÂNZIENE. La multi ani, draga Sanziana! Tot ce-i mai frumos pe lume sa fie in sufletul si viata ta! Zanele bune sa-ti calauzeasca pasii in viata!

MESAJE DE SÂNZIENE. Sanziana, la multi ani de ziua ta! Stii ca plang acum,… da, pentru ca nu pot sa fiu cu tine. Sa te imbratisez si sa-ti dau o sarutare pe obraji,… dar il rog pe ingerul tau pazitor s-o faca pentru mine. Esti un persoana minunata care aduce atata veselie si pace sufleteasca celor in nevoi. Iti multumim pentru asta. Cu toata dragostea, …

MESAJE DE SÂNZIENE. La multi si frumosi ani, Sanziana! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

MESAJE DE SÂNZIENE. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Sanziana!

MESAJE DE SÂNZIENE. Sanziana, desi azi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare… La multi ani!

Sursa: realitatea.net

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii