Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior

Adăugat la Educație și Cultură

IMG_5373Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit ieri, în cadrul unei întâlniri festive cu reprezentanții Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior calificativul „GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT pentru perioada 2015-2020”.

Diplomele și insignele, care certifică obținerea celui mai înalt grad de încredere pentru universitatea albaiuliană, au fost obținute în urma evaluării tuturor activităților instituționale.

Purtătorul de cuvânt al Universității „ 1 Decembrie 1918”, Diana Câmpan, a spus că echipa de evaluatori condusă de președintele ARACIS, Prof. univ. dr. Iordan Petrescu participă la Alba Iulia și la dezbateri și instruiri în cadrul proiectului „QUALITAS – Dezvoltarea și consolidarea culturii calității la nivelul sistemului de învățământ superior românesc”.

De asemenea, Diana Câmpan, a transmis mulțumiri din partea conducerii universității albaiuliene atât profesorilor, cât și studenților de la Alba Iulia , dar și colaboratorilor și partenerilor.

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.