Un tânăr din Alba Iulia, prins de două ori în aceeași noapte de polițiști cu alcool la volan

Adăugat la Știri

La data de 27.06.2017, în jurul orelor 00.48, pe b-dul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-a fost reţinut permisul de conducere şi suspendat dreptul de a conduce.

În aceeaşi noapte în jurul orelor 02.50, tânărul a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce conducea acelaşi autoturism, pe B-dul Încoronării din municipiu.

De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii