Un nou transfer anunțat de Volei Alba Blaj – al 8-lea din această vară!

Adăugat la Sport

Volei Alba Blaj își completează postul de coordonator, pentru sezonul viitor, prin transferul internaționalei Lora Kitipova. Născută la Sofia, pe 27 mai 1991, Lora Kitipova este componentă de bază a naționalei Bulgariei, cu care a câștigat recent Liga Europeană, fiind aleasă cel mai bun coordonator al competiției.

Ea vine la Blaj după un sezon excelent în Bulgaria, unde a câștigat cupa și campionatul și și a evoluat alături de fosta sa formație în ediția trecută a Ligii Campionilor. De-a lungul carierei, Lora Kitipova, care a început voleiul la CSKA Sofia, a mai jucat în campionatele Azerbaidjanului, Germaniei, Italiei și Rusiei.

Voleibalista din Bulgaria se află la prima experiență în România.

Până acum, pentru sezonul 2018/2019, CSM Volei Alba Blaj a anunțat transferurile a opt jucătoare: Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal), Lucie Smutná (coordonator), Sara Hutinski Torres (centru), Ioana Baciu (universal) și Lora Kitipova. Clubul din „Mica Romă” va dezvălui, săptămâna viitoare, transferurile altor voleibaliste internaționale, care vor evolua sub comanda lui Darko Zakoč în sezonul viitor.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii