Un nou eveniment din seria „Proiecțiile cu reflecții” de la Forum Apulum – documentarul „Expirat”, în 24 noiembrie, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Adăugat la Știri

Un nou eveniment din seria „Proiecții cu reflecții” organizate de către Asociația „Forum Apulum” va avea loc vineri seara, 24 noiembrie 2017, de la ora 19:00, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

Va fi proiectat documentarul „Expirat”, prin programul internațional KineDok oferit de către One World Romania. Producția este în limba norvegiană și va fi subtitrată în limba română. După proiecție, va avea loc o dezbatere împreună cu publicul și invitații, pe tema consumului exagerat și a risipei de alimente la nivel național și la nivel mondial. Despre acest subiect vor vorbi reprezentanți ai „Inițiativa Fără Risipă” implementată de „Societatea pentru Consum Responsabil” și reprezentanți ai Selgros Romania.

Citește și ”Broderia: Intrarea lui Mihai Viteazul în Alba Iulia”, exponatul lunii noiembrie, la Muzeul Unirii din Alba Iulia

De asemenea, la eveniment va fi prezentă și Andreea Bratosin din partea Asociației One World Romania care va vorbi publicului despre ceea ce înseamnă programul internațional KineDok și despre alte activități ale asociației. Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii