Un nou caz de violență, la Cugir: Un băiat de 13 ani, agresat și lovit de un alt minor de 16 ani

Adăugat la Știri

Un nou caz de violență a fost înregistrat la Cugir. Un alt băiat de 13 ani a fost agresat și lovit cu picioarele și cu palmele de un minor de 16 ani.

Din primele informații, agresiunea s-ar fi produs în 8 sau 9 iulie. Potrivit IPJ Alba, până în momentul de fata la Politia Cugir nu a fost înregistrată o plângere în acest sens. Ca urmare a imaginilor apărute, polițiștii din Cugir s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violente și urmează să efectueze verificări în vederea identificării persoanelor din videoclip.

Lucrători din cadrul Politiei orașului Cugir au procedat la identificarea persoanelor din videoclip și au constatat că este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de către un un alt minor de 16 ani. Din cercetări a rezultat faptul că agresiunea a avut loc ca urmare a unei neînțelegeri verbale și spontane, cei doi minori nu aveau nicio relație de prietenie. Părinții minorului agresat s-au prezentat la sediul Politiei Cugir și au fost audiați.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii