Bărbat din Ohaba, reţinut pentru tâlhărie

Adăugat la Știri

retinutiPolițiștii din Alba Iulia l-au identificat cu operativitate, pe un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 04.09.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.C.C., de 31 de ani, din comuna Ohaba, judeţul Alba, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Se pare că, în noaptea de 03/04.09.2016, în timp ce se afla în apropierea unui local public din municipiul Alba Iulia, fiind în stare de ebrietate, bărbatul l-a abordat pe un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia şi, prin violenţă, l-a deposedat de un telefon mobil.

După comiterea infracţiunii, B.C.C. a părăsit locul faptei, iar la scurt timp a fost identificat de poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi. Asupra lui a fost găsit telefonul sustras de la victimă, acesta fiind restituit păgubitului.

B.C.C. a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii