Un aiudean, cunoscut cu un comportament violent, cercetat în stare de arest preventiv

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat din municipiu care este cunoscut în comunitate cu un comportament violent şi care a recidivat, agresându-l pe un concetăţean, în timp ce se afla într-un local public din Aiud. Individul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

infractori-La data de 27.08.2015, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au finalizat cercetările într-un dosar penal în care B.I.D., de 39 de ani, din Aiud a fost cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovirea şi alte violenţe.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16.08.2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, l-a lovit în cap, pe un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu o sticlă goală de băutură.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a fost nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru fapte cu violenţă şi este cunoscut în comunitate ca având un comportament violent.

Poliţiştii l-au reţinut, iar B.I.D. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.