Ultimul meci pentru Volei Alba Blaj în 2017, sâmbătă, la CSM Lugoj! La baschet feminin, CSU Alba Iulia mai are două dispute în acest an

Adăugat la Știri

Sportul din Alba este pe cale să-și tragă cortina în 2017, în weekend disputându-se ultimele, respectiv penultimele partide, la volei feminin cât și la baschet feminin. Volei Alba Blaj va avea sâmbătă, ultima reprezentație din acest an, în deplasare la CSM Lugoj, iar la baschet feminin, CSU Alba Iulia va evolua tot sâmbătă, pe teren propriu, cu CSBT Alexandria.

Ambele jocuri ale echipelor din Alba contează pentru prima etapă, atât în Divizia A1 la volei feminin, cât și în Liga Națională de Baschet Feminin.

Campioana României la volei feminin, Volei Alba Blaj va încheia anul 2017, cu o partidă în deplasare, la CSM Lugoj. Duelul este programat sâmbătă, și contează pentru prima etapă a returului. Volei Alba Blaj vine după victoria de răsunet din grupele Ligii Campionilor, scor 3-1 cu Volero Zurich, campioana Eleveției.

Echipa din „Mica Romă” se află pe locul secund în clasament, cu 24 de puncte, cu unul mai puțin față de liderul CSM București.


CSU Alba Iulia dispută sâmbătă, 16 decembrie, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, penultima reprezentaţie internă, cu CSBT Alexandria. Venită după două înfrângeri la rând, formaţia din Cetatea Marii Uniri se plasează pe poziţia a şasea în Liga Naţională, cu 11 puncte (3 victorii şi 5 eşecuri).

CSU Alba Iuia are de luat o revanşă după umilinţa din deplasare, 48-88, împotriva ocupantei locului secund, formaţia din Teleorman, ce a strâns 14 puncte (6 succese şi două înfrângeri). Meciul de sâmbătă se va juca de la ora 18.00.

În ultimul meci din 2017, CSU Alba Iulia va evolua tot pe teren propriu, sâmbătă, 23 decembrie, cu CSM Satu Mare.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii