Rămâi conectat

Clubbing

Ultimul headliner anunţat de la organizatorii de la Electric Castle este Skrillex

Publicat

în

Unul dintre cei mai apreciați producători americani de muzică electronică, care a primit de-a lungul timpului a obținut opt premii Grammy, Skrillex, a fost anunțat de organizatori printre artiștii de la Electric Castle. Festivalul de la Castelul Banffy din Bonţida, Cluj se va desfășura în acest an în perioada 14 şi 17 iulie 2016.
La festival vor mai participa anul acesta artişti precum Elliphant, Pan-Pot, Venetian Snares, Sun Glitters, Vibronics feat. MC Madu Messenger & Echo Ranks, Manudigital, Coma, Skarra Mucci, Aria Urbana şi DREWXHILL. De asemenea, la Electric Castle a fost anunţat şi un proiect special: Blanilla and The Flying Orchestra.
Organizatorii au anunțat că în acest an se va schimba structura evenimentului, care va include opt scene. Printre celelalte nume grele anunţate deja de organizatori se numără Sigur Ros, Bring me the horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Gorgon City, Rusko şi Flux Pavilion.

Sursa: voceatransilvaniei.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Clubbing

Mesaje în Ajun de Anul Nou. FELICITĂRI și URĂRI pentru cei drag | radiounirea.ro

Publicat

în

Mesaje în Ajun de Anul Nou 2023. FELICITĂRI în Ajunul Anului Noui. URĂRI de Anul Nou și în seara de Revelion | radiounirea.ro

În ajunul Anului Nou, trimite din timp mesaje și urări pline de dragoste și veselie pentru toți oamenii care îți sunt dragi, pentru părinți, copii, pentru frați și prieteni. Iată o colecție de mesaje de Anul Nou inspirate din care poți alege cele mai frumoase urări pentru Revelion.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. FELICITĂRI de Anul Nou. URĂRI de Anul Nou

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

„Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit! ”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. Mesaje prin SMS de Crăciun. Crăciun fericit

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul!

„Înainte ca o nouă filă din calendar să fie întoarsă şi Facebook-ul să fie inundat cu mesaje, permite-mi să-ţi urez, în linişte, un An Nou minunat, fericit, sănătos şi prosper! La mulţi ani!”

„De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani!”

,,Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2022, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

,,La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

,,Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

,,Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

,,La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

,,Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

,,Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

,,Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

,,Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

,,Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sfântul Ioan. Felicitări de Sfântul Ioan

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

”Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

”Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

”La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

Citește și: Mesaje de 8 Martie. FELICITARI de 8 martie. URARI de 8 martie. SMS de 8 martie

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”

”Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!”

„Spune anului ce vine, să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

”Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Clubbing

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, vizită de lucru în județul Alba, în 3 august 2020

Publicat

în

Violeta Alexandru, ministrul muncii şi protecţiei sociale, se va afla luni, 03.08.2020, într-o vizită de lucru în judeţul Alba.

Programul vizitei:

• Ora 09.00 – vizită la Casa Judeţeană de Pensii Alba

• Ora 11.30 – vizită de lucru la SC IPEC SA Alba Iulia şi susţinere conferinţă de presă (conferinţa de presă se va desfăşura în faţa sediului IPEC, urmând a fi abordate subiecte privind agenda întregii zile)

• Ora 13.30 – vizită de lucru la SC IAMU SA şi Bosch Rexroth Blaj

• Ora 15.30– vizită de lucru la Star Assembly Sebeş


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Clubbing

Aleşii locali, suspendaţi mai greu din funcţii

Publicat

în

Parlamentarii au mai depus, pe lângă pensiile specialoe, o modificare care îi priveste pe aleşii locali. Cei condamnaţi la închisoare cu suspendare rămân în funcție, cu excepția celor pedepsiți pentru corupţie.

Proiectul de modificare a statutului aleşilor locali, depus la Parlament de 16 deputaţi de la PSD, PNL, UDMR și minorități, a trecut de Senat cu 85 de voturi şi va fi va fi trimis preşedintelui spre promulgare.(VO) Dacă preşedintele Klaus Iohannis o semnează, legea ar urma să se aplice primarilor, preşedinților de consilii județene și consilierilor locali sau judeţeni.

Citește și Primarii care refuză arborarea drapelului îşi pierd mandatul

În prezent, aleşii locali sunt suspendați din funcţie de prefecţi, dacă sunt condamnaţi la închisoare cu suspendare sau executare pentru săvârşirea unei infracţiuni cu intenţie. 

Sursa.digi24.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba