Turiștii vor putea descoperi, în această vară, Alba Iulia într-un mod inedit : ”Transilvania Train”, un tren exclusiv turistic, oprește și în gara Alba Iulia

Adăugat la Știri

Turiștii vor putea descoperi, în această vară,  Alba Iulia într-un mod inedit. În gara din Alba Iulia, va opri trenul ”Transilvania Train” unul exclusiv turistic.

Acesta va porni, din Brașov, în 31 august, și va face un tur al sudului Transilvaniei. În traseul acestuia sunt incluse municipiile Alba Iulia și Sebeș, dar și  Sighișoara, Mediaș, Sibiu și Făgăraș. 60% la sută din capacitatea primului tren turistic din România a fost deja rezervată. Grupurile mai pot  beneficia de reduceri de 20% la pachetele oferite. Trenul este format din 3 vagoane bar-bistro cu 120 de locuri.

Citește și Povestea micuței gări de la Alba Iulia : În decembrie 1868 sosea primul tren

Turiștii vor regăsi aici atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, programe personalizate, activități recreative și educative unice, degustări de vin sau prânzuri câmpenești în zone cu încărcătură culturală, workshop-uri și demonstrații live. Aceștia  pot cunoaște într-un mod inedit orașele în care poposește trenul. În acest sens, acestora le este oferit un pachet turistic de 4 zile, cu cazare și masa. Dacă acest proiect va fi unul de succes, pe viitor, organizatorii își propun mai multe rute. Potrivit economica.net, turiștii au la dispoziție două pachete, la prețurile de 780 și 650 de euro/persoană.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii