Tur de campionat șters pentru echipele din Alba în Liga a 3-a! Metalurgistul Cugir rămâne în cărțile promovării!

Adăugat la Sport

Prima parte a sezonului 2018-2019, a celor 4 echipe din Alba în Liga a 3-a, a fost una ștearsă! La startul campionatului, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia și-au anunțat intențiile de a se lupta pentru promovare, lucru reușit într-o oarecare măsură doar de Metalurgistul Cugir.

Formația de sub poalele Drăganei se află pe poziția a 5-a în Seria a 4-a, cu 28 de puncte, 6 mai puține față de liderul Șoimii Lipova. Metalurgistul a adunat 8 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri.

Unirea Alba Iulia se află pe poziția a 9-a, cu 19 puncte, din 4 victorii, 7 egaluri și 4 înfrângeri, și este greu de crezut că mai poate spera la prima poziție.

Industria Galda a început timid campionatul, și se află pe poziția a 14-a la finalul turului, cu 15 puncte, din 5 victorii și 10 înfrângeri.

O primă parte de sezon cu totul ratată în dreptul formației CS Ocna Mureș, care a reușit un singur punct, și a suferit 14 înfrângeri! Cele 4 echipe din Alba se află într-o binemeritată vacanță, până în luna martie, timp în care conducătorii cluburilor vor gândi strategia pentru partea a 2-a a sezonului!

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii