Trei bărbaţi din Zlatna, cercetați de polițiști, după ce au sustras 143 de kilograme de cupru de la o societate comercială din Zlatna

Adăugat la Știri

Trei bărbaţi din Zlatna sunt cercetați de polițiști, după ce au sustras 143 de kilograme de cupru de la o societate comercială din Zlatna.

În noaptea de 25/26.05.2017, în urma unui apel telefonic prin care poliţia a fost sesizată în legătură cu posibile fapte de furt de la o societate comercială din Zlatna, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-au deplasat la societatea respectivă.

Cu această ocazie, au fost identificaţi 3 bărbaţi, de 25, 46 şi 49 de ani, toţi din Zlatna, care încărcaseră în autoturismele personale, 143 de kilograme de cupru ce s-a dovedit a fi furat din incinta societăţii comerciale al căror angajaţi sunt cei 3.

Faţă de aceştia, poliţiştii au întocmit dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii