Toate unitățile de învățământ din Alba Iulia dețin autorizații sanitare de funcționare

Adăugat la Știri

Toate unitățile de învățământ (creșe, grădinițe, școli și licee) din municipiul Alba Iulia dețin autorizații sanitare de funcționare.

În cazul Autorizațiilor de Securitate 2 Creșe (1 Ampoi și 1 Cetate) au autorizație, iar în cazul Creșei 2 Ampoi nu este necesară. Potrivit reprezentanților municipalității din Alba Iulia, in cazul celor 18 grădinițe: pentru 14 nu este necesară autorizație, una este autorizată, iar în cazul celorlalte 3 au fost dispuse măsuri ISU care sunt în curs de execuție urmând ca autorizația să fie solicitată după îndeplinirea măsurilor;

În ceea ce privește situația celor 10 școli: pentru 5 nu este necesară autorizarea, una este autorizată, iar în cazul celorlalte 4 au fost dispuse măsuri ISU care sunt în curs de execuție urmând ca autorizația să fie solicitată după îndeplinirea măsurilor. Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au precizat, de asemenea, că pentru 3 licee nu este necesară autorizarea, 2 dețin autorizația ISU, iar în cazul a 6 unități au fost dispuse măsuri ISU care sunt în curs de execuție urmând ca autorizația să fie solicitată după îndeplinirea măsurilor.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii