„THE CHRISTMAS FESTIVAL”, la Alba Iulia, în 19 decembrie: DISTINTO, prima trupa de pop-opera din România „Concert Live Aniversar – 10 ANI”, în Piaţa Cetăţii

Adăugat la Știri

La Alba Iulia are loc în data de 19.12.2017, „The Christmas Festival”, un eveniment dedicat tinerilor, studenților şi publicului larg cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Acest festival are ca și priorități asigurarea  accesului tuturor tinerilor la un sistem de formare şi educaţie de calitate, formală cât şi non-formală, facilitarea accesului tinerilor la consum şi creaţie culturală de calitate, promovarea, susținerea și recompensarea performanței tinerilor talente artistice și din domeniul inovației tehnico-științifice, acordarea de sprijin pentru formare de manifestare culturală dedicate studenților, care să le reflecte preocupările și interesele. De asemenea se va urmări accesul tinerilor la educație, prevenirea marginalizării tinerei generații și atragerea tinerilor și studenților în activități cultural – artistice și de tineret.

Vă invităm să participaţi astfel, la un spectacol deosebit de Crăciun în cadrul căruia folclorul, obiceiurile şi  tradiţiile se vor înbina cu muzica uşoară de calitate.

PROGRAM:
          
Marţi, 19 decembrie, ora 18.00, PIAŢA CETĂŢII
Spectacol de obiceiuri şi tradiţii din zona judeţului Alba
Recitaluri: Alexandru Pal, Roxana Reche, Olivia Deminescu – Jurcă şi Daniela Tărnăuceanu
Concerte LIVE: Gabriel Cîndea, Millenium C
INVITAT SPECIAL: DISTINTO – prima trupă de pop-opera din România

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii