Tarom anulează toate cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până duminică

Adăugat la Știri

Tarom a anulat şi cursele de vineri, sâmbătă şi duminică pe ruta Bucureşti-Bruxelles, după ce a primit informări de la autorităţile belgiene că Aeroportul Zaventem va rămâne închis, după atentatele teroriste de marţi. Citește mai mult pe radiounirea.ro

avion

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta Bucureşti – Bruxelles vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta Bucureşti – Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinaţiile Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen, a anunţat, joi, compania Tarom.

În următoarele zile, Tarom va continua să opereze pe cursele de Amsterdam cu o aeronavă Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri, mai mare decât în mod obişnuit.

„Conform informărilor primite din partea autorităţilor belgiene, aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne, în continuare, închis. Ţinând cont de acest fapt, compania Tarom informează că zborurile pe ruta Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti din zilele de 25 martie, 26 martie şi respectiv 27 martie vor fi anulate”, potrivit unui comunicat al companiei.

După producerea atentatelor de marţi din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles.

Sursa: euractiv.ro

Mihai Bantea

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0729.399.898
e-mail: bantea.mihai2008@gmail.com

Facebook 

Comentarii