Tânăr din Mirăslău sancționat pentru conducerea fără permis a tractorului unui consătean. Este cercetat și proprietarul autovehiculului

Adăugat la Societate

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii Postului de Poliție Mirăslău l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comună, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un consătean, în vârstă de 35 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Faţă de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredințat tractorul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”

Comentarii