Tânăr din Unirea, cercetat de polițiști, după ce a furat telefonul unei bătrâne : Recomandări IPJ Alba pentru prevenirea furturilor

Adăugat la Știri

masina-politiePoliţiştii din Unirea l-au identificat pe un tânăr din comună care i-a sustras unei vârstnice, un telefon mobil. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 10.11.2016, în jurul orelor 12.00, poliţiştii Postului de Poliție Unirea au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 80 de ani, din comună, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile i-a fost sustras, din locuinţă, un telefon mobil în valoare de 500 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 22 de ani, din comună. Se pare că, acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei victimei şi, profitând  de neatenţia acesteia, a sustras telefonul mobil ce era lăsat în bucătăria  locuinţei. Poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul, iar faţă de C.A. au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

  Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia vă recomandă :

  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute!
  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii