Tânăr de 21 de ani din Alba Iulia, reținut după o serie ”bogată” de furturi

Adăugat la Știri

furtUn tânăr de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, reţinut pentru 24 de ore a fost prezentat, miercuri, judecătorului din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.  Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de către unitatea de parchet competentă şi a emis, pe numele tânărului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al  I.P.J. Alba. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr din municipiul Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor s-a stabilit că tabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13.06.2015, a unei infracţiuni de furt, constând în sustragerea, dintr-o hală  de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă  publică  din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale, în sarcina lui reţinându-se faptul că în perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri. Cercetările continuă.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.