Sublocotenentul Laviniu Venter, la Unirea FM: De mâine, încep activitățile Zilei Armatei Române!

Adăugat la Știri

În fiecare an, pe 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei Române. Calendarul activităților dedicate acestei sărbători este unul diversificat, cu multe evenimente, atât pentru militarii români, cât și pentru întreaga populație.

Mâine, Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia deschide activitățile, printr-un eveniment organizat în poligonul de la Micești.

Sublocotenentul Laviniu Venter : ”În poligonul de garnizoană Micești se va desfășura ”Cupa 25 octombrie”, o activitate compusă din Cupa Presei la Tir, exercițiu demonstrativ de distrugeri și de trageri cu categoriile de armament de infanterie. De asemenea, standuri de prezentare de armament, de materiale explozive, de tehnică militară, de mașini blindate. Sunt și alte surprize pe care le veți găsi mâine în poligonul Micești.”

Citește și 25 octombrie, Ziua Armatei Române

Calendarul Zilei Armate Române mai cuprinde și proiectul de informare „Armata în Școli”, care se va desfășura la Cugir, dar și ceremonialul militar, care va avea loc, miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii